"Kahju, et selline käitumine on juba üsna tavaliseks kujunemas. Endal oli alles sarnane olukord ühe punase taksoplafooni kandva autoga (ei olnud BMW!). Taksistile ei meeldinud minu reastumise soov, blokkis pikalt kõrvalrida. Kuna tahtsin reastuda paremale, siis oli tal parema käe õigus - JOKK. Lõpuks olin sunnitud peaaegu seisma jääma ja sain manöövri sooritatud alles pidevat joont ületades.

Siis andsin gaasi, et tagant tulevatele jalgu ei jääks, kuid nüüd pani eesolev taksist juba blokki. Sain vaevu pidama. Kohe kiirendas, mina järel ja uuesti blokki. Nii kolm korda järjest. Siis jäi lõpuks seisma, tuli autost välja ning pistis mölisema, et ma olevat liikluseeskirja rikkunud. Suhtles ta ainult slaavi keeles. Normaalne?" küsib lugeja.

"Üks sarnane koll hakkas lambist Ülemiste ristmikul tõmblema. Talle käis pinda üks teine juht, kes oli enne ristmikku juba mujale keeranud. Vend ronis ristmikul autost välja, kuid kohkus, et toda autot polnudki tema taga, mille juhiga ta tahtis arveid õiendada. Kuna lasin signaali, et mis sa siin ees uimad, pöördus tema raev minu peale ja algas väike tagaajamine. Paraku tõmbasin ta ühel ristmikul lõksu ja tal ei olnud mingit võimalust kiiresti tagasi keerata.

Teine juhtum samuti Lasna-kandis, kus üks töll keeras lambist ette ning signaali peale tekkis tal tahtmine rääkida. Hetkel elan küll välismaal ja siin rahulik, aga tagasi kolides on plaan relvaluba ära teha ja üks soetada, sest kohtulahendid näitavad, et kui sind "kogemata või tahtmata" vigaseks või surnuks lüüakse, siis elab see jõmm oma elu edasi nagu õige mees kunagi ning mingit reaalset istumist ei saa," räägib teine.

"Mõni tattnokk on endale BMW saanud või sõidab papa omaga. Ükskord 30-alas, pinnatud teel, lendas uus 7. seeria BMW umbes 60-ga mööda, kivirahe üle auto. Sõitsin siis järele, järgmise foori taga astusin autost välja ja koputasin üsna vihaselt aknale, et mida sa idioot teed ja kas läheme kohe uut klaasi ostma.

Tavaline tattlapats lasi ennast täis ega osanud enam midagi öelda. Süttis roheline ja pani ajama. Järgmise foori taga seistes arvas ta ennast niivõrd kõva mees olevat, et ei viitsi punase tule taga oodata ja sõitis punasega üle. Teatasin kohe politseisse ja hiljem oli linna vahel maha võetud," meenutab kolmas.

Hea lugeja, kui oled isegi sarnastesse olukordadesse sattunud, kirjuta sellest aadressil rahvahaal@delfi.ee !