"Parem hakkan taimetoitlaseks," kõlab kõige populaarsem kommentaar.

"Minul selle elu jooksul vaevalt selleks vajadust on, aga üks hetk pole meie emakesel loodusel meile enam süüa pakkuda, sest maakera on ülerahvastatud. See on ainus võimalus, kuidas tulevikus inimesed toidetud saavad. Midagi pole teha," ütleb populaarsuselt teine arvaja.

"Hind peaks olema siis vähemalt 2x odavam," arvab üks lugeja.

"Jah, tahaks. Elus tuleb kõik järele proovida!" on kodanik nimega Maali optimistlikult meelestatud.

"Eks oleneb maitsest või sellest, kas on saadaval sidrunipipar ja ketšup," lisab Ester-Moidela.

"Jälk! Ainuüksi pildi vaatamisest läks süda pahaks. Ei tea, mida Euroopa rämpsu söömisest rääkinud dr Levin selle peale ütleks? Toitu tuleks süüa sellisel kujul nagu see looduses esineb, mitte lammutada seda osakesteks, et siis uuesti kokku panna," on üks lugeja kategooriliselt laboriliha vastu.

"Kui eelnevalt "ei!" kommijatel endal mingi organ (süda, neerud jne) üles ütleb, siis oleks nad kahtlemata nõus laboris kasvatatud asendajaga. Süüa laboris kasvatatud liha ei kõlba? Eks ta üks nõidus ole ja tõsisele aborigeenile sobib ainult sõnnikus püherdava notsu liha," kommenteerib teine.

"Sõltub, kui ohutu see tervisele on, võrreldes pärislihaga. Kui ohutu, siis kindlasti sööksin. Karnivoorina tahaks ikka liha saada, aga kui nii õnnestub mõni loom ellu jätta, on see igati eelistatum variant," tunnistab üks lugeja.

"Püüan eetilistel kaalutlustel võimalikult vähe liha süüa ja mitte valu tundnud söök on hea alterantiiv," on teine nõus.

"Selle peale ei tahagi mõelda. Tundub nagu oleks korra juba läbi seeditud kotlet," sõnab Ljudmilla.

"Aga nii ongi, et tänapäeval on teadus võimeline väljaheites olevatest tüvirakkudest algmenüü uuesti kokku panema ja 3D-printeriga välja trükkima. Võib muidugi naturaalse pähe sünteetilisest sojast vorsti õgida või muu ersatsi kokku panna, ega erilist vahet pole. Ja muide, kui te seda sööma hakkate, siis lahke pakkuja eelnevalt ei küsi, kas te taolist maiust tahate," nendib üks küünilisem lugeja.