- Tonga on tunni võrra Fidzhist ja suuremast osast Uus-Meremaast ees ning tervitab seetõttu 2000. aasta saabumist esimesena. Keskööl laulab 10.000 Vaikse ookeani saare kuningriigi alamat hümne jumala kiituseks.

- Uus-Meremaal asuv Gisborne on esimene linn, kuhu uus aasta jõuab ning seks puhuks on korraldatud linnarahvale hulk meelelahutusi, ei puudu ka šoti rahvatantsud.

- Sydney sadamas ilmutavad end kolmekorruselise maja kõrgused mereelukad. Kesköö saabudes lastakse Austraalia suvetaevasse 20 tonni ilutulestikurakette.

- Hongkongis toimub üheagselt hobuste võiduajamine Millenniumi karikale ja ilutulestik. Mitmesuguste tulevärgiimede kulminatsiooniks peaks olema viis minutit taevas püsiv tuledraakon.

- Kairos leiab prantsuse muusiku Jean-Michel Jarre'i eestvõttel püramiidide vahel aset päikseloojangust -tõusuni kestev eletrooniline ooper. Etendust saab jälgida internetileheküljel www.virtuetv.com.

- Jeruusalemmas valgusshowsid ei ole, on ainult erakordsed julgeolekumeetmed, millega püütakse ära hoida usurühmituste ja sektide vägivallategusid. Pühale Maale on kogunenud Jeesuse sünnipäeva tähistama üle kolme miljoni välismaalase.

- Berliini politsei ootab Brandenburgi väravate juurde 1,5 miljonit inimest, et võtta millennium vastu paigas, kus 1989. aastal tähistati Berliini müüri langemist. Valgusshow kulminatsiooniks on kavandatud maailma suurim valguspüramiid.

- Pariisi millenniumipidustuste keskmeks on tuledesäras Eiffeli torn ja Champs Elysees' puiestee, kus tiirleb üheagselt 11 vaateratast, sümboliseerides uude sajandisse kihutavat rongi.

- Londonis keskendub kogu linna hõlmav pidu tuledes Thamesi jõele, hiiglaslikule vaaterattale ja millenniumikuplile, mille all toimuvast peost võtab osa 10.000 inimest.

- New Yorgi linnavõimud lubavad rahvale 26 tundi vältavat pidu, millel jooksul heidetakse pilt mujal maailmas toimuvatele millenniumiettevõtmistele ning Broadway ja Seitsmenda avenüü ristumiskohas esinevad hiigelnukud ja muusikud. Timesi väljakul toimub valgusetendus.

- Rio de Janeiro Copacabana rannale koguneb 2000. aastat uut tervitama üle kolme miljoni valgesse rõivastatud inimese, kes puistavad Atlandi lainetesse lilli ja ujuvküünlaid.

- Las Vegases laulab Barbra Streisand publiku ees esimest korda 1996. aastast peale ning avatakse 200 aastat vana Thomas Jeffersoni veinipudel.