Kuulake Hirmot ja te ei taha juua enam mitte ühtegi spordi- ega energiajooki. Sellest tüübist lihtsalt õhkub nii palju värskust, et jagub kogu elanikkonnale.

Oma energiavaramu ammutas meie hea sõber Eesti lõunaosariikides, kus ta ka 13. jaanuaril 1976. aastal ilmavalgust nägi. Väike koht nimega Räpina sai noore andeka Hirmusmehe elukohaks, kus ta varakult kuulsust koguma hakkas. Näiteks fotograafina. Käis aga fotoringis ja pildistas ja korra sai isegi ajakirja “Pioneer” fotovõistlusel auhinnalise koha!

Mis seal salata, et suhteliselt vägisi tiriti tänane raadiokuulsus ka muusikakooli ja pandi istuma akordioniga ühte pinki. Siis anti kätte trompet. Õnneks kasvasid tillukese Kristjani näpud nii kiiresti, et pärast muusikakooli lõpetamist ei saanud igasuguseid klahve enam näppida (ühe asemel vajutas korraga alla neli). Kuna muusikut temast ei saanud, valis tahtejõuline nooruk hoopis diskori ameti (proffesionaalsetel dj-plaadimängijatel on suured nupud ka). Tõenäoliselt mõjutas seda valikut Tarmo Pihlap, kelle “Alice” oli Kristjan Hirmo nii suur lemmik, et ta seda ka kõigile teistele mängida tahtis.

Kuulujutt andekast plaadikeerutajast levis kiiresti üle Lõuna-Eesti kuplilise maastiku. Ja jõudis pealinnagi, kuhu vahepeal meheks saanud Kristjan ise ka peatselt kolis. Hea töö kõikvõimalikes ööklubides ja raadiojaamades ongi põhjus, miks me teda täna saame kuulata maailma kõige paremas raadiojaamas.

Saladuskatet kergitades võime öelda, et Hirmiku kotkapilgu järelvalve all on kogu see kraam, mida Sky Plus teile 24 tundi päevas mängib — ta on nimelt ka meie muusikatoimetaja.

Ja peoloomad teavad niigi, et raadiostaar jätkab edukalt ööklubirindel. Tema ratsutamisoskus vinüül’n’tseedeeplaatidel paneb kadestama isegi vanad dj-kalad. Muuseas, tema fotograafiaanded on ka endiselt vapustavad.

Energiapomm Kristjan Hirmo paneb teid raadiolainetel hüppama tööpäeviti kell 10-13. Oma tervitus talle saada siia: hirmo@skyplus.fm