Minu valude põhjuseks on arvatavasti aastate tagused valusad kukkumised, mis nüüd aastaid hiljem tunda hakkavad andma. Pöördusin siis oma murega pereasti poole ja sain temalt saatekirja eriarstile. See oli aprilli alguses.

Helistasin siis registratuuri ja minu imestus oli suur, kui mulle öeldi, et esimene vaba aega on alles juulis. Kuigi minu seljavalud on kohutavad ja oleksin kiiremini abi vajanud, ei jäänud mul muud üle, kui siis see aeg vastu võtta. 

Kolm kuud ootamist, vahelduvate sejavaludega, mis vahepeal endast tugevamalt märku ja vahel nõrgemalt andsid. Rõõm oli suur, kui lõpuks oli minu vastuvõtu ajani jäänud kaks päeva. Kuid see rõõm kadus, kuna päev enne minu vastuvõtu aega helistati mulle registratuurist ja öeldi: " Vabandame, aga arst on haige ja ei saa teid homme vastu võtta. Äkki soovite uut aega?" Ma olin ikka väga tige, kui uut aega pakuti kuu aja pärast, kuid kuna seljavalud olid ikka alles ei jäänud mul muud üle, kui lepliku lontuna uus aeg vastu võtta.

Kokku siis neli kuud järjekorras olla ja kui lõpuks arstile sain siis oli tema soovituseks: "Ostke Fastum geeli." Nagu ma ise juba ei oleks seda kasutanud.