Rävala 5 asuva Rävala ärikeskuse külastajad saavad siseneda läbi turvatelgi Laikmaa tänaval. Tornimäe 5 asuva Tornimäe ärikeskuse külastajad saavad siseneda kas läbi turvatelgi Stockmanni kaubamaja kõrval või turvatelgist Maakri ja Tornimäe tänava ristis, selgub politsei- ja piirivalveameti kodulehelt.

Tornimäe 7 asuva Tornimäe elumaja elanikud ja külalised saavad siseneda kas läbi turvatelgi Stockmanni kaubamaja kõrval või turvatelgist Maakri ja Tornimäe tänava ristis. Liivalaia 33 asuva Reval Hotell Olümpia ärikeskuse külastajad saavad siseneda läbi turvatelgi Hotell Olümpia ees Lembitu tänava poolses küljes

Tänavatel suletakse sõidutee osa ning kõnniteed jäävad jalakäijatele avatuks, välja arvatud hotellide Radisson ja Swissotel ning Estonia teatrimaja vahetus ümbruses. Jalgsi liikudes on kõigil piirkonna elanikel ja ettevõtete töötajatel ning klientidel võimalik piiratud alasse siseneda.

Kindlasti tuleb neil päevil kaasas kanda isikut tõendavat dokumenti! Ei ole lubatud kaasas kanda külm- ega tulirelvasid!