Andmebaasi järgi on Hageri kalmistul on koos kirikuaiaga 8553 maetut ja Kohila kalmistul1586 maetut, mis moodustavad andmebaasis kokku 10139 kirjet.

Andmebaasi otsingusüsteem on tehtud MySQL tarkvara baasil, päringuid saab teha nii maetu nime, sünni-ja surmadaatumi kui ka hauaplatsi aadressi järgi. Andmebaasi algandmed kogus ja süstematiseeris Kadri Kruusiauk.

Kohila abivallavanema Argo Luige sõnul on andmebaasi valmimine Kohila valla jaoks tähtis sündmus. "Kadri Kruusiauk on kalmistu andmebaasi koostamiseks kahe aasta jooksul ära teinud väga suure töö. Selliseid andmebaase, kus kõik hauaplatsid ka kaardistatud, pole just paljudel valdadel ette näidata."

Andmebaasi hakatakse pidevalt uuendama ja täiendama, praegu on täisversioon avatud kõigile testimiseks Kohila valla kodulehel Üldinfo rubriigis kalmistute lingi all.

"Hauaplatside ja maetute andmebaasi abiga säilitame praegustele lastele ja nende järeltulijatele võimaluse leida ka aastate möödudes tee oma esivanemate ja sugulaste kalmudele ning aidata paremini teadvustada iseenese olemise- ja põlvnemislugu," ütles tehtud töö kultuuri-ja ajaloolist tähtsust rõhutades koostaja Kadri Kruusiauk.