Võrdlen seksi inimkonda tabanud nuhtlustest kõige hirmsamaga — tööga — ning selgitan näidete varal, miks populistide paljukiidetud seks on veelgi hullem.

1. Töö on vabatahtlik. Tahad, töötad, kui ei taha, ei tööta. Seksima sunnivad sind aga loomalikud instinktid ja kihu tekitavad reklaamid, meedia ja muu hooramentaliteedist kantud meelelahutus. Ega’s ilmatüdruk räägi tuule kiirusest, tema sõnum peitub nabasärgi ja halvasti varjatud alakeha vahel. Aga, nagu me kõik hästi teame, on rangelt kohustuslik ühtlasi väga vastik.

2. Töötud saavad abiraha. Paraku ei saa need, kes kuival, riigilt mitte m…gi , ja see on ääretult ebaõiglane. Kui demokraatliku lääne väärtuste kohaselt on vaja aidata laostunud pankureid, peaks ühiskond hoolitsema ka hooramise tulemusena tervise või mõistuse kaotanud isikute eest. Ka emotsionaalse omakasu tagaajamine vajab riiklikku tunnustust. Loodame. et see haiglane olukord lähitulevikus muutub.

3. Tööriided on mugavad ja praktilised. Ma ei pea siin silmas selliseid äärmusi nagu suutropid ja karvased käerauad — seksijate vormiriietus on ebamugav, ebapraktiline, põhjendamatult kallis ja halva kvaliteediga. Piisab, kui mainin kõrgeid kontsi, nabarõngaid, haisvat klubilateksit ja igasuguseid muid ebahügieenilisi pakendeid, mille kandja tsellofaani pakitud juustutükki ainult kadestada võib. Seevastu tööriietes võib tunda ennast täiesti vabalt.

4. Töö on intellektuaalne tegevus. Ükskõik, kui must ja raske ka töö ei oleks, eelkõige on tegu inimmõistuse rakendamisega. Lihtne teetööline kasutab kaheksa tundi päevas elektrit, sisepõlemismootorit, arvutitel põhinevat planeerimist ja paljusid teisi kõrgtehnoloogilisi töövõtteid. Seksijad on oma tegevuses primitiivsed nagu merisead, viimases hädas haaratakse vibraatori järele, aga see on ka tehnoloogilise võimsuse piir, tavatrukkija elab kiviajas ja seal ta ka sureb.

5. Töö on prestiižne. Ajalugu tunneb suuri maadeavastajaid, kunstimeistreid ja suuri sõjapealikke ja isegi tervet karja väljapaistvaid massi- ja sarimõrvareid, kõik nad tegid oma tööd hästi. Paljudele neist on püstitatud mälestusmärke. Küllalt on linnaväljakutel pronksi valatud prominente hobuse seljas, aga oskate te nimetada mõnda skulptuurigruppi, kus isevalitseja hobusele taha keerab? Selliseid ei ole.

6. Imeda oskab iga loll. Seksi populaarsus on eelkõige seletatav sellega, et ta ei vaja mingeid võimeid ega isegi mitte minimaalset ettevalmistust. Kõige lihtsamaid asju peab inimene õppima: nii käimist, rääkimist kui kirjutamist. Kõrgkoolides õpetatakse protsendi võtmist, aga pooled ei saa seda sedagi selgeks. Seevastu üksteisele taha keerata mõistavad ka debiilikud, kes ei saa hakkama kõige lihtsama tööga ei burgerirestoranis ega isegi mitte riigipangas.

7. Seks on häbiväärne. Kui lihtsaid töölisi kadestavad kontoriametnikud ja ärihaid ning kannavad teksasid, särke ja muid proletariaadi aksessuaare ka kõige nooblimates büroodes, siis brutaalsele seksile viitav riietus, hingematvalt lõhnastatud pitspesu või Siegfriedi kiivri disainiga plekist kubemekaitse näol oleks skandaal ka soolise võrdõiguslikkuse ametkonnas.

8. Keegi pole seksi eest kaitstud. Me kõik teame, kus varitseb tööoht, lepingud sätestavad tööaja ja -koha, samuti on töövõtja ja -andja kohustused kindlalt fikseeritud. Seksivaldkonnas valitseb aga täielik džunglianarhia — igaüks võib nõuda seksi ükskõik kellelt, ükskõik kus, ükskõik millal ja täiesti ettearvamatus vormis. Töö eest oleme kaitstud vähemalt öösel, nädalavahetusel ja riiklikel pühadel, seksinuhtlus varitseb sind aga igal sammul.

9. Töö loob väärtusi. Ükskõik, kas vaatame Eiffeli torni või suurt Hiina müüri, kõik inimkonna parimad saavutused on loodud raske tööga. Seks ei pruugi olla väiksem pingutus, kuid tema tagajärg on ikkagi vaid pohmelus, paha haigus või paremal juhul harmooniline pedesuhe, seega on enam kui kindel, et seks on evolutsiooni viljatu kõrvalharu.

10. Töö vastu leiab rohtu. Selge, et töö pole ideaalne olukord, samas on ühiskond vaistlikult töötanud välja mitmeid tööd tõrjuvaid metoodikaid. Vabrikutes on masinad, mis inimese eest töö ära teevad, on olemas riike nagu Hiinas, kus tehakse tööd peaaegu kõigi teiste riikide eest. Ka majanduskriisi jõudsime ära oodata, varsti on meil tööst vabastatud 30% proletariaadist. Paraku ei aita seksi vastu ei majanduse laostumine, hiinlaste ennastsalgavus ega konveieri kasutuselevõtt.

11. Tööpuudus on ravitav. Väga paljud töö kaotanud orjahinged leivad lohutust juhuseksist. Samas, seksinappuse all kannatavad kodanikud ei leia vähimatki tröösti juhuslikest tööotstest. Kokkuvõttes tuleb öelda seksile ei isegi siis, kui seda pakutakse tasuta, tegemist on väheväärtusliku tootegrupiga. Võimalusel eelistage seksile kataloogikaupu, poliitikat või Eurovisiooni hitte.