Mis siis ikkagi toimub, rahvas? Miks on välismaistel artistidel rohkem kandepinda? Niimoodi pole The Sunil ja Tanel Padaril just eriti raske Eesti esimene bänd olla. Ka Vanilla Ninja omad on vist ainsad tõelised staarid, kelle pilte võime lugematul hulgal näha. Lõpuks viskab see juba üle.

Paljud garaaži- ja koolibändid on andnud rohkem kontserte kui näiteks JZ Belle, Ewert Sundja jt kuulsed artistid. Miks mitte rääkida ajakirjaveergudel nendest?

Arvasin, et kui MTV Eesti lahti läheb, jooksevad bändid ja artistid tormi, et oma videosid sinna sisse saada. Kus sa sellega! Siin avaldubki eestlastele omane laiskus — ehk saab Kroonikasse niigi, kui räägin, kuidas bändi kokku sain ja kuidas nüüd maailma vallutama lähen.

Toon näite — Gerli Padar. Pidi ju koos uue bändiga tegutsema hakkama, aga rahvas pole sellest midagi kuulnud. Ajakirjad räägivad temast kui tantsutähest, mingi lauluvõistluse kinnipanijast (ei teagi, millise), siis sellest ka, et ta on Tannu õde, varem ka abielulahutusest. Aga kus on Gerli plaat? Ometigi on just albumid need, millega artist/bänd tuntust peaks koguma.

Aga nüüd on ju kõik teed valla, kaunid eesti artistid. Kasutage juhust! MTV ootab huviga meie endi videosid — ja seda teeb ka rahvas. On ju palju toredam näha ekraanil eestlasi tagumikku keerutamas ja pilli piinamas kui mõnd kauget välismaalast.