Kreisiraadio näol on tegemist kolme ärapeetud rõvedikuga, keda vaadates läks minul igatahes lihtsalt süda pahaks. Vastikud, paksud ja ennast täis, ise talumatult magedad ja tüütud. Vaatasin siis vahelduseks Kanal 2 peale — võta või jäta, sealgi laiutas Peeter Oja. Aga vähemasti ilma selle reformierakondlasest Tarmo Leinatamme (endine riigikogulane!) ja ühenderakondlase Hannes Võrnota, kes tooks rätsepana inimkonnale tunduvalt rohkem kasu kui telenäona.

Mulle on täiesti arusaamatu, miks peaks rahvusringhääling meile vana-aasta õhtul meie endi raha eest sellist küündimatut, labast ja enamjaolt ka väljakannatamatult igavat meelelahutust näitama. Kas see ongi see ETV ja Eesti Raadio ühendamisest tekkinud sünergia? Margus Allikmaa, kus on teie silmad, et niisugust roppu lamedust eetrisse lasete? Kas tõesti häbi ei ole?

Kui selline raharaiskamisega tegeleks mõni erakanal, siis poleks see minu asi. Aga rahvusringhääling tegutseb maksumaksja ehk siis ka minu raha eest. Ma ei soovi mingil juhul, et minu raha kasutataks nii küündimatu programmi tootmise jaoks, nagu seda on Kreisiraadio. Saatke see allakäinud ülbikute kamp laiali ja tehke parem uudiseid, mis vaadata kannatavad. Praeguse AK kohta seda kindlasti öelda ei saa.

Peale selle peremehetses Kreisiraadio peaaegu terve 1. jaanuari veel ka Kuku raadios, kuigi kava ei ütle selle kohta midagi. Kui ETV-l enam suurt midagi kaotada ei ole, siis Kuku uudiseid mõni vist siiski veel kuulab. Kas Kuku raadio üritab enesetappu? Pärast Leinatamme pehmekeelseid “teravmeelsusi” ei saa küll enam kuidagi kõnelda raadiost mõtlevale inimesele, nagu Kuku on ennast reklaaminud.