Mulle vastasid muu hulgas niisugused isikud: Jõmmerläägamöögaüü, Mull&Moll, Taibu, Flavius Josephus, Vanilje Kreem ja teised. Mulle esitati heterofoobia levitamise, sita reklaamimise ja väikelaste ahistamise süüdistusi. Lõpetuseks läksid arvamused veidi lahku: et kas mind tuleks sundravile saata või kohe põlema panna. Kahetsusväärselt suure osa kommentaaridest moodustasid aga räpased fekaalimängude fantaasiad.

Kest meist siis pervert on?

Palun, saage ükskord aru, et homoarmastus ei seisne üksteisele tahakeeramises. See on homovihkajate rõve unistus ja õel vale! Homod (ja lesbid) seksivad keskmiselt täpselt sama palju kui samas vanuses heteroseksuaalid. Tõsi, meestevahelises suhtes esineb seksuaalelu tihti veidi rohkem — see tuleneb lihtsast asjaolust, et meeste jaoks (ka heterosuhetes) on suhte füüsiline pool rohkem tähtis kui naiste jaoks. See on puhas füüsika ja kehakeemia, perverssustega pole siin midagi pistmist.

Põhjus, miks ma sellel teemal kirjutan, ei seisne soovis homoseksuaalset eluviisi (mõtelge kõigepealt, milline jabur termin) propageerida. Eks ela homod ja lesbid ju sisuliselt samasugust elu kui n-ö tavalised inimesed. Sünnivad, kasvavad, nutavad, naeravad ja armastavad. Milles te neid siis süüdistate, homopõlgurid? Selles, et nad üldse olemas on? Süüdistage siis juba nende vanemaid, et nad ei taibanud õigel ajal auto alla hüpata või poest kondoomi osta. Või süüdistage vanajumalat, et ta omas kõikvõimsuses on nii mitmekesise elu loonud, aga jätnud inimsüdamesse viha kõige teistsuguse vastu.

Esiinkvisiitor Taavi Usta on vahepeal jälle keskaegset kirjandust õppimas käinud ja kirjutanud valmis loo, mis otseselt õhutab vaenu ja vihkamist. See on ju iseenesest tore, kui keegi jumalasõnaga nii sina peal on, et võib seda peast tsiteerida ja väita endal olevat selle tõlgendamise ainuõiguse. Ainult et kas Usta ikka täidab Jehoova antud korraldusi kõiges ja küsimata, ega ta selles ometi oma äranägemise järgi valikuid tee, või, mis veelgi hullem, ebameeldivaid korraldusi täitmata jäta?

Taavi Usta, kas te ikka veristate iga päev kaks veatut oinastalle, nagu kästakse Moosese 4. raamatus? Kas te ikka seisate pühapäeva õhtuti tee ääres ja viskate töölt tulijaid kividega surnuks, nagu sealsamas kirjas on?

Ja hoidku jumal, kui te peaksite jõululaupäeval verivorsti või muud verest tehtut ihaldama! See on suur patt ja selle sööja tuleb maa pealt hävitada. Pidage ka meeles, et kui te oma tütart orjaks müüte, siis peate tema eest nõudma sobiva hinna, hoidku, kui te ta liiga odavalt ära annate Ja eriti tähtis — vaadake, et te juuksurisse ei satu ega tuleks teile pähe habet ajada, sest need on jumalale eriti vastumeelsed tegevused.

Muide, ka mina usun jumala olemasollu, aga ma ei pea teda verdihaldavaks perverdiks, vaid armastuse kehastuseks. Igaüks, kes räägib vihast ja sallimatusest süütute vastu, ei ole kohe jumalale meelepärane.

Ma tean, et inimesi ei saa ümber kasvatada, et homovihkajaid ei saa homosid armastama panna, sest ütleb ju vanasõnagi — ei saa santi sundida, kui sant ei taha kõndida. Kõik see viha on ikkagi inimeste endi mõtetes kinni. Kui keegi ikka ei taha aru saada, siis ta ei saa ka. Küürakat parandab vaid haud.

Aga tehke silmad lahti ja nähke, et maailm ei ole niisugune, nagu teie seda tahaksite, homovihkajad. Et kõik ei ole ühtemoodi, et mõned meist suudavad armastada vastassugu, mõned omasoo esindajaid, mõned kõiki — ja mõned meist ei suuda üldse armastada.

Kelle hulka kuulute teie?