Tanel Tein, Eesti korvpallikoondislane:

Hispaania, Hispaania, Hispaania! Nende poolt olen ma läbi aastate alati olnud ning nii ka seekord. Kuulsin, et Rauli pole isegi mitte koondisse kutsutud — no tule taevas appi! Eks siis peab lootma teistele mängijatele, Torres ja kes need nooremad seal on. Kavatsen mänge kindlasti vaadata, kuid iga päev end muidugi teleri ette ei naeluta.

Sten Esna, Eesti võrkpallikoondislane:
EM-i ajal katsun oma tegemisi nii seada, et võimalikult palju mänge näeksin. Enda lemmik on ikka olnud Holland, kuid millegipärast arvan, et Portugal on selle turniiri suursoosik. Lisaks on head võimalused ka prantslastel ja sakslastel. Portugal on aga väga ühtlase ja võimsa koosseisuga meeskond ning on minu jaoks favoriit number üks. Tahaks siiski loota, et Holland pääseb surmagrupist edasi, kuid kerge see loomulikult olema ei saa. Kuid kõhutunne ütleb: Holland ja Prantsusmaa pääsevad C-grupist edasi ja Itaalia jääb ukse taha.

Martin Noodla, Eesti käsipallikoondislane:
Ma just mõtlesin, et peaks hakkama ennustusvõistlust tegema. Pakun, et sel aastal võidab Hispaania. Tean, et nad on alati suurturniiridel ebaõnnestunud, aga just sellepärast — äkki on seekord nende kord! Mulle on sümpaatseimad meeskonnad tegelikult Rootsi ja Prantsusmaa, aga viimastel aastatel olen alati ennustanud Hispaania võitu. Ükskord läheb pihta ka.