Ilmselt on vaprad ärimehed originaalis siiski mõelnud "dream body" ehk tõlkes unelmate keha saamist lisandite abil. Kui sisestada otsingumootorisse "unekeha", selgub, et see tähendab omakorda energiavälju ja müstilisi šamaanirituaale. Vaevalt geniaalsed netikaubitsejad ostjaid just astraalrännakule viivad...

Teine veebileht pakub imelisi "vaarikaketoone". Tekst ise on paljulubav: "Põle ära Oma Rasva Vaarika Ketoonid!" Dieeditajaid veenab toote turvalisuses isegi kuulus teletohter dr Oz. Üks toote kasutajatest just sellele argumendile oma blogis toetubki - kui juba teletohter on heaks kiitnud, võib temagi neid rõõmsalt suust sisse pista ning võluväel kõhnuda.

Lihasmassi kasvatajate ja rasvapõletajatega seoses meenub veel üks libalehekülg internetis. Nemad püüdsid väita, kuidas türgi mehe välimusega Jüri jaanuarikuus Pärnu rannas paljalt poseerib. Taustaks muidugi sulnis rannaliiv ning kaunid bikiinides naised. Reaalselt katsid jaanuaris Pärnu randa suured jää- ja lumehunnikud, kuid ei saa ju olla võimalik, et aus netifirma meile nii julmalt valetab!

Paljud tähelepanelikud internetikülastajad on teavitanud nii tarbijakaitset kui ka veebilehte ennast pettuse avastamisest. Tarbijakaitsel pole aga just ülearu palju võimalusi pettureid korrale kutsuda ning negatiivsed kommentaarid kaubitseja lehelt kaovad kiirelt. Nende kommentaaridega kaupleja lehel on üldse koomiline lugu. Kiitvad sõnad kõlavad interneti-otsetõlkes toote ülistamisel väga puiselt ja ebausutavalt. Huvitav, kas keegi üldse suudab nii läbinähtavat pettust mitte läbi hammustada?

Seni aga põleme Oma Rasva Vaarika Ketooniga ning näitame jaanuarikuus Pärnu rannas head musklivormi!