Rande ülemuseni jõudis kiiresti teade, kui naine käis mullu oma mehe, vandeadvokaadi Andres Gorkini käevangus Viimsi talveaias legendaarse seikleja Jaan Võsa sünnipäeval. Seal viibisid mitmed tema elukaaslase kunded.

Gorkin kaitseb tuntud allilmategelasi. Tema klientide sekka on kuulunud näiteks legendaarne Imre Arakas, tšetšeenide juht Haron Dikajev, Tiesenhauseni majapettusega seotud Mati Kullamäe, kalaärimees” Oleg Lvov ja Jaak Tuuksam, kelle politsei pidas tänavu jaanuaris kinni seoses Hans H Luige lähedaste kodudesse süütepudelite viskamise looga.

Samas põletamise asjas on kahtlustatavad ka Arakas ja oma ala kõva tegija Assar Paulus, kes on Gorkini kinnisvarafirma Barbarossa juhataja ning Jaan Võsa endine äripartner.

Ühel hiljutisel trallil pealinna ööklubis Bon-Bon olla abiprokurör Rande tantsinud Arakasega. See vaatepilt pahandanud aga Arakase naist, kes seepeale prokuröri füüsiliselt ründas.

“Ma ei pea vajalikuks kommenteerida seda põhimõttel, et kuulujutte pole mõtet kommenteerida,” teatas Rande Ekspressile.

Kõige tipuks võttis Kristi Rande soodustingimustel laenu firmalt, mille peremehe vastu hakkas huvi tundma rahapesu andmebüroo ja keda uuritakse täna seoses maksupettusega.