IT-valdkonna üks mainekamaid auhindu CNET Editors’ Choice (Toimetuse vali“) antakse parimat kvaliteeti, tootlikkust, disaini ja funktsionaalsust pakkuvatele tehnoloogilistele ja tarbetoodetele. Auhinna CNET Editors’ Choice andmisega tunnistatakse toode omas kategoorias kõige paremaks lahenduseks, mis määrab kogu tööstuse standardid.

Lisaks sellele peetakse CNET´i toimetuse auhinda toote hinna ja kvaliteedi suurepärase suhte indikaatoriks ning soovituseks seda osta. Põhinõue kandidaadile — toote väljatulek peab tänu uuenduslikele funktsioonidele, ainulaadse kvaliteedi ja hinna suhtele ning kasutuslihtsusele muutma valitsevat olukorda oma turul.

CNET´i ekspertide arvates: „Kaspersky Anti-Virus 7.0 jätab oma konkurendid varju tänu täiusliku viirustõrje ja kasutuslihtsuse ühitamisele. Kapsersky Lab näitab alati lühimat regeerimisaega uutele kahjurprogrammidele. Kui te otsite kvaliteetset ja kiiret viirustõrjerakendust, mis lisaks tarbib ka vähe süsteemiressursse, siis on Kaspersky Anti-Virus 7.0 just see, mida te vajate. Meie arvates on selle rakenduse kasutajaliides piisavalt lihtne isegi algajatele, kuid seejuures sisaldab see enam keerukamaid seadistusi, mis teevad heameelt edasijõudnud kasutajatele“.

Lisainfot Kaspersky Anti-Virus 7.0 ja Kaspersky Internet Security 7.0 kohta võite saada Kaspersky Lab veebilehelt: www.kaspersky.ee

Erinevalt Kaspersky Anti-Virus´est (hind 495.-) sisaldab Kaspersky Internet Security (hind 690.-) hulga lisamooduleid:
- tulemüür
- rämpspostifilter
- vanemakontroll (teatud veebilehtede külastamise ja internetis viibimise aja piiramine)
- kaitse andmepüügi eest
- paroolide kaitse

Tasuta kuuajalised prooviversioonid saab alla laadida aadressilt http://www.kaspersky.ee/static,try_ee_b,1.htm

Ostukohtade nimekiri on aadressil http://www.kaspersky.ee/static,dillers,1.htm

NB! ML arvutite ostjad saavad hinnaalandust - http://www.kaspersky.ee/index.php?are…