Loengus tehakse ekskursioon viiruste loomise ajalukku, avatakse tänapäevaviiruste kirjutamise eesmärgid ja nimetatakse kahjurprogrammide tellijad.

Loeng on huvitav ja arusaadav mitte ainult arvutispetsialistidele, vaid ka tavakasutajatele.

Suurel ekraanil näidatakse reaalajas viiruste ja viirusetõrjeprogrammi omavahelist võitlust, mis annab ettekujutuse tänapäevaste viirusetõrjetehnoloogiate tõhususest.

Kohtumise lõpus vastab Jevgeni Kasperski saalist tulnud küsimustele ja parima küsimuse autor saab erikingituse.

Jevgeni Kasperski on eelkõige tuntud tänu omanimelisele viirusetõrjeprogrammile — vaid vähesed pole Eestis kuulnud viirusetõrjeprogrammidest Kaspersky Anti-Virus ja Kaspersky Internet Security ning rämpspostifiltrist Kaspersky Anti-Spam. Neid tuntud programme laseb välja firma Kaspersky Lab, kus selle algusaegadest peale töötabki viirusetõrjeeksperdina Jevgeni Kasperski.

Kaspersky Lab on üks tuntumaid viiruse-, rämpsposti- ja häkkerirünnakute vastaste kaitsesüsteemide tootjaid. Ta kuulub kindlalt maailma kümne juhtiva infoturbetarkvara tootja hulka. Kaspersky Lab´i iseloomustab pidev viirusaktiivsuse analüüs ja oskus ette aimata kahjurprogrammide arengusuundi. Seetõttu on tal juba mitmeid kordi õnnestunud tagada oma kasutajatele õigeaeselt kindel kaitse uut tüüpi rünnakute eest. See eelis — Kaspersky Lab´i toodete ja teenuste aluspõhi — võimaldab alati olla sammu võrra eespool ja kindlustada oma kasutajatele parim kaitse.

Konverentsil on sünkroontõlge eesti keelde.

Üritusel osalemiseks tuleb registreeruda aadressil: http://www.kaspersky.ee