Kaspersky Internet Security 6.0 ja Kaspersky Anti-Virus 6.0 on Kaspersky Lab´i poolt välja töötatud infoturbevahendite viimased versioonid. Kui Kaspersky Anti-Virus 6.0 kaitseb arvutit kahjurprogrammide sissetungi eest, siis Kaspersky Internet Security 6.0 kindlustab arvuti kaitse igasuguste e-ohtude eest, nagu kahjurprogrammid ja nuhkvara, häkkerirünnakud, internetipetturlus ja rämpspost. Seejuures on programmil Kaspersky Internet Security 6.0 kõik Kaspersky Anti-Virus 6.0 omadused.

Need viirustõrjepaketid on saanud laialt tuntuks ja populaarseks tänu arvutiväljaannete mitmetele auhindadele ja nende programmide tavakasutajate väga positiivsele tagasisidele. Kaitse kvaliteet, töökiirus ja kasutusmugavus teevad need tooted parimaks viirustõrjeturul. Seda kinnitavad kõrged kohad üleilmselt tuntud internetipoodide ja ka meie endi e-poe Softkey müügireitingutes.

Legaalsetel (ka varasemate versioonide) kasutajatel on uuele versioonile üleminek tasuta. Selleks tuleb alla laadida kasutatava toote viimane versioon ja paigaldada see oma arvutisse.

Kaspersky Lab´i uuemate toodete prooviversioone (tasuta kasutusaeg 1 kuu) saab tellida siit.

Lisainfot leiab meie kodulehelt http://www.kaspersky.ee, telefonil 616 60 60 või e-posti aadressilt info@kaspersky.ee