Eesti pakub majandusteenust

USA-s on päris palju Venemaa abistamiseks ettenähtud raha. Nende rahadega oli Lääne kapitalismil kava aidata Venemaad selleks, et tekkiks külmikute, pesumasinate ja muud värgi müümiseks hea turg. Kuna aga Moskva ja Peterburi tänavapilti ilmus esimeste rahade saamise-järgselt liiga kiiresti ja liiga palju läikivaid autosid ning kuna Jeltsini väimehe pangakontole Panamas laekus liiga palju summasid, keerati nende rahade kraanid kinni.

Variant, millele nüüd Eesti rahvas “jah” peaks ütlema on järgmine: oleme nõus sellega, et Venemaa majandusabiks ettenähtud summade eest ehitataks meie idapiirile maailma kõige ohutum tuumaelektrijaam ja et sellest elektrijaamast müüakse Venemaa väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele ühe kolmandiku omahinna eest elektrienergiat.

Tuumajaamast lähtuvat elektrit on raske ära varastada. Elektrit müüakse niisugustele ettevõtjatele, kes kohustuvad ühe kolmandiku oma puhaskasumist investeerima uute seadmete ostmiseks ja/või uute töökohtade loomiseks.
Meie kasu väljendub selles, et samasugustel tingimustel ostame elektrit ka meie ise.

Kui väga suur hulk inimesi saab tänu sellele projektile tööd, muutuvad nad Eesti suhtes äraütlemata sõbralikuks. Poliitikud, soovides saada järgmistel valimistel palju hääli, on meie vastu samuti sõbralikud ning see sobib meile. Eesti pakub kaitseteenust

USA president George Bush on tunnistanud, et USA ei suuda ennast kaitsta võimaliku Venemaalt lähtuva tuumarünnaku vastu.

Venamaa endine peaminister Viktor Ternomõrdin, külastades 1994.a. Eestit, tegi pakkumise, mis väljendus Venemaa valmisolekus tagada ühepoolselt Eesti julgeolekut juhul, kui me lubame siia baasidesse tagasi need, kes siit äsja lahkusid. Ühtlasi ütles Venemaa peaminister oma riigi täievolilise esindajana, et “…ta mõistab Balti riikide taotlusi leida alternatiivseid teid oma julgeoleku tagamisel.”

Alternatiivne variant, mis kaitseb meid ja USA on olemas. Kui juhtub, et (mis ei ole loomulikult võimalik) Venemaal koondab võimu enda kätte poolearuline, kes hakkab demokraate “lihtsalt” külmaks tegema või külmale maale saatma ja hakkab kõva pauguga pomme USA poole teele läkitama, kui Chicagot, New York´i ja Washingtoni enam ei ole, siis “juhtub” see (mida kunagi ei juhtu), et maailma kõige ohutum tuumajaam läheb täitsa katki. Tulemuseks on, et meist itta jäävad alad on 400-600 aastat niisuguses seisundis, mis ei võimalda ühelgi poliitikul sealt hääli saada ega ühelgi sõjardil nekruteid värvata.

Isegi poolearuline saab aru, et Venemaa, USA, meie ja kogu demokraatliku üldsuse huvides on see, et rahu valitseks maa peal.

Rahvusliku kokkuleppe raames tuleb lihtsalt olla nõus sellega, et jaam võib vastavalt sõlmitavale kokkuleppele minna katki.

Et asi ei oleks “ainult ühte väravasse”, saame me eeltoodutega sarnastel põhimõtetel pakkuda džentelmenlikult kaitset Venemaale võimaliku Soome invasiooni vastu.

Palju lapsi

Eelpooltoodud kokkulepe toob sisse 1% USA viimase viie aasta keskmisest kaitsekulutuste eelarvest.
Selle raha eest tuleb suurendada kaksteist korda meie pensionäride pensione (pensionäride suhtumine asjasse määrab üheselt ära hääletustulemused) ja anda kombeliselt abielus olevatele noortele raha.

Noortele antakse raha laenuks. Selle raha eest ostavad nad endale suure maja, mööbli selle maja sisse ja veel läikiva auto.
Pärast neljanda lapse sündi laen kustutatakse.

Või oleks hoopiski parem, kui me ostaksime palju püstoleid ja jämeda toruga kahureid? Mida arvad Sina? Otsusta juba täna!