Andreas Kaju sõnul kohtub Marina Kaljurand hetkel valijameestega. "Suure osa sellestki nädalast veedab ta erinevates Eesti kohalikes omavalitsustes. Kokkuvõttes läheb hästi - valijamehed on valmis Kaljuranda toetama. Loomulikult pole maailm ka mustvalge - paljudel ei ole ka oma kindlaid eelistusi kujunenud, paljud valijamehed arvestavad volikogu tahtega, paljud kohalike elanike seisukohtadega, mõned konsulteerivad peredega ja küllap on ka neid, kes kuulavad parteilist juhtnööri," rääkis Kaju.

Allkirjade arvu ei soovita veel avaldada. "Ma ei tahaks numbritega segadust tekitada. Lõpuks ei anna see info ka midagi, sest kui me räägime kandidaadi esitamiseks nõutavast 21 allkirjast, siis valimiskogu teise vooru jõudmiseks on vaja neli korda rohkem toetust nii või teisiti," ütles ta.

Kampaaniameeskond on Kaju sõnul avar. "Sinna kuuluvad inimesed nii nende 47 ühiskonnategelase hulgast, kes Kaljuranda kandideerima palusid, kui ka inimesed, kellel on erinev erakondlik taust. Samuti aitab tütar Kaisa."

Toetajate kindlat arvu või erakondlikku kuuluvust ei soovi Kaju avaldada. "Allkirjade kogumine käib kohtumiste käigus - põhieesmärk on võimalikult palju inimestega suhelda."