K-Arvutisalong müüb sageli arvutikomponente ja lisaseadmeid konkurentidest odavamalt. Näiteks maksab Logitechi X-230 2.1 kõlarikomplekt Kaubamaja viiendal korrusel 699 kr, mõnisada meetrit eemal K-Arvutisalongi poes hinnakirja järgi vaid 584 kr. Täiesti arvestatav hinnavahe, ainult et tegelikult kõlareid poes ei olnud. Igatahes tasub enne mõne lisaseadme või arvutikomponendi ostmist Hinnavaatluse ja K-Arvutisalongi veebisaite uurida, et soodsaima hinna pakkuja kindlaks teha.

Omal ajal tegi K-Arvutisalong revolutsiooni odava digifotode printimisteenusega, vaid 1,20kr postkaardi eest. Samuti ujutas ta turu üle odavate Platinum CD- ja DVD-toorikutega. Olen kasutanud neilt ostetud plaaditoorikuid ja lasknud vahel ka fotosid printida. Pretensioone ei ole. Mõned tuttavad on aga kurtnud K-Arvutisalongist ostetud lauaarvutite viletsa kvaliteedi ja teenindustaseme üle. Juhtub ka paremates perekondades.

K-Arvutisalong turustab ainsana Eestis Shuttle XPC pooltootel põhinevaid SFF lauaarvuteid. Hinnakirjas on ka Fujitsu-Siemensi SCALEO ja HP lauaarvutid. Viimaste kvaliteedi kohta, samuti ka välisfirmade (Acer, Fujitsu-Siemens, HP jt) sülearvutite kvaliteedi kohta ei tohiks K-Arvutisalongile samuti pretensioone olla. Samas garanteerivad nad parima hinna ja lubavad juhul, kui kusagil on samade näitajatega arvuti odavamalt müügil, hinnavahe kinni maksta.

Omal ajal üritas Soome turul oma arvutitega läbi lüüa MicroLink. Nende kaubamärgi väheste tuntuse tõttu asi ebaõnnestus. Odavate arvutikomponentide, tuntud kaubamärgiga arvutite ja odava fotoprintimisteenusega näib äri aga õnnestuvat.

Oodatud on lugejate kommentaarid K-Arvutisalongiga seotud kogemustest.