Rootsist tuleb kohale Jejja Ekström, kelle stiil on
Ragga Dance-Hall
ning USAst Anes Krpic, kes tegeleb
Street Jazziga
. Joel Juht Eestist hakkab noori koolitama hiphop-tantsuga.

„Asja mõte on see, et anda noortele rohkem võimalust arendada tantsuoskust ja seda võimalikult odavalt ja võimalikult kvaliteetselt,” räägib Juht Delfi Noortekale. Juht räägib, et üritus on mõeldud kõigile, kes asja armastavad.

Üritus kestab kaks päeva ja selle hind on 500 krooni. Selle eest saab kuus korda poolteist tundi koolitust. Ühe päeva piletid tulevad kokkuvõttes kallimad. „Me oleme siiski arevestanud sellega, et ostetakse kahe päeva pilet.” Joel Juht peab koolitust tõsiselt odavaks. „Nii odavat koolitust pole Eestis veel olnud.”

Pärast kahepäevast koolitust on laupäeva õhtul ka afterparty nimega „Candy shop”, mis toimub veekeskuses. Esinevad DJ Bad J ja Quest Eestist, Defkut Prantsusmaalt. Lisaks astub üles JJ-Street Dancecompany. „Tahame tantsijatele korraldada ka sellise shakedown-tüüpi võistluse, kus siis valime rahva seast välja näiteks kümme inimest. Mina teen siis kiire koreograafia ning hiljem publik ja žürii valivad välja õhtu parima tantsija.”

Afterparty dresscode on suvine. Üleriietes, kaasa arvatud dressides ja teksades sisse ei lasta. Afterparty pilet on workshopist osavõtjatele 125 krooni, tavahind 200 krooni.

Osavõtjatele on välja pandud auhinnad ja preemiad. Transpordi pärast ei pea muretsema, sest spetsiaalsed bussid Tallinna ja Keila vahel käivad tasuta.