„Suveürituse nimi on
“C,O,H,H”
,” räägib äsja Ameerikast naasnud Joel Juht. „Mõte on see, et oma inimesed on koos.” Juht peab ürituse juures oluliseks ka seda, et klubiliikmed õpiksid üksteist rohkem tundma. „Tekib selline huvitav seltskond, kes armastab koos midagi huvitavat teha.”

Veeäärne suvepidu pakkus eelkõige võimalust ekstreemselt aega veeta. Koos tehti trenni, toimusid sportlikud mängud ja söömisvõistlused. Mängudest väärib kindlasti mainimist ümber toki jooks. See näeb välja niimoodi, et inimesed panevad pea kaika peale ja hakkavad ümber selle jooksma. „Sellest tulevad päris suured tasakaaluhäired,” teab Juht omast kogemusest. Enamusele keerutajatest lõppes võistlus vettekukkumisega.

Trenni all peetakse eelkõige silmas tantsimist. „See, kes maast lahti sai, tuli ja võttis koha sisse ning hakkasime asja tegema,” räägib treener Juht. Lisaks käidi palju ka ujumas. Paljuks ei peetud isegi öösel kell 12 vette hüpata. Põneva asjana toob Juht välja veel tantsijate ristimise. „Ristisime tantsijad tantsijateks ehk stuudio liikmeteks ja andsime mõista, mis tähendab olla stuudio liige.” Midagi kehale ja vaimule pakkus jooga ning mediteerimine.

JJ ei võrdle seda üritust tavapärase noortelaagriga. „Meie üritus on sisustatud rohkem vaba aja veetmisega. Seda ei ole võimalik lihtsalt sõnadesse panna.” Äärmustest nimetab Joel varajast ärkamist ja hommikujooksu, mille pikkus ulatus seitsme kilomeetrini.

Kui tavalistelt noortelaagritelt loodetakse tulu teenida, siis JJStreeti üritus oli mõeldud just oma inimestele ja kinni maksti see samuti ühiselt. „Ise maksin muidugi veel peale,” kinnitab JJ. „Meil on see omaenda üritus, kus inimesed tulevad kokku ja teevad midagi lahedat.” Sponsoreid otsimas ei käidud, sest tähtsaks peetakse just isetegevust. „Kes tahab see teeb, kes ei taha, see istugu kodus!”

Kohapeal tegid muusikat Cool D ja DJ Critical, kes suutsid 85-pealise peorahva kaasa elama panna. Lisaks pakkus silma- ja kõrvailu ka beatbox.

„Kogu üritus oli viimase peal. Inimesed said tantsida, trenni teha, naerda,” ei ole Juht kiidusõnadega kitsi. Sel aastal kolmandat korda aset leidnud üritus jätkub kindlasti ka järgmisel suvel, mil suvepidu täiendab ka mootorpaadisõit. Massiürituseks Joel Juht seda siiski ei muuda ning iga inimene sinna tulla ei saa.

Juba mõne kuu pärast kätte jõudval talvehooajal kavatseb JJStreet tantsustuudio teha nö Winterchilli, mis esialgsetel andmetel noored Slovakkiasse viib.

Lisaks on ees sõidud USAsse ja Inglismaale, kus eelkõige tantsimisele pühendutakse.