Konverentsi üheks kõige tähtsamaks sündmuseks on Jevgeni Kasperski, rahvusvaheliselt tuntud viirusetõrjelahenduste spetsialisti ja Kaspersky Lab-i juhtiva viirusetõrjeeksperdi, esinemine.

Kaspersky Lab-i juhtivspetsialisti ettekande peamine teema on hetkeolukorra vaatlus elektronohtude ja nende oletatavate arengusuundade valdkonnas, samuti ülevaade uusimatest tehnoloogilistest vahenditest, mis peaksid neutraliseerima kahjurtegevust inforuumis.

Konverentsi jooksul võivad osavõtjad tutvuda ettekannetega:

1. Põrandaaluse arvutimaailma areng. Viiruserünnakute vastase võitluse organiseerimine Kaspersky Lab-is. Ettekandja Jevgeni Kasperski.

2. Tooteliini ülevaade, versioon 5.0 — uuendused ja eelised. Vastused küsimustele. Ettekandja Jevgeni Molodov, Kaspersky Lab-i juhtivspetsialist toodete alal.

3. Poole tunni jooksul vastab Jevgeni Kasperski saali küsimustele. Seejärel premeeritakse parimate küsimuste esitajaid auhindadega Kaspersky Labi poolt.

Üritus on mõeldud nii tavaarvutikasutajatele kui IT-spetsialistidele.

“Eestis on taolised üritused kahtlemata vajalikud. Osavõtjail on võimalus tutvuda arvutiturbe viimaste arengusuundadega ning uusimate tehnoloogiatega võitluses rämpsposti, viiruste ja häkkerirünnakutega, samuti vahetada kogemusi kolleegidega. Eelseisev konverents on erilise tähtsusega, kuna sellest võtab osa ka Jevgeni Kasperski, kelle nimi on infotehnoloogia alal muutunud legendaarseks. Mina ise ootan tema esinemist kannatamatult ning olen kindel, et see saab oluliseks sündmuseks“, räägib Jevgeni Savitski, Eestis Kaspersky Lab-i esindava Menelon OÜ direktor.

“Kaspersky Lab järgib traditsioonilist pideva ja aktiivse koostöö vormi oma regionaalsete esindajatega. See on üks peamisi liine arvutiturunduses“, ütleb Garri Kondakov, Kaspersky Lab-i SRÜ ja Baltimaade suuna direktor. “Me kavatseme ka edaspidi korraldada konverentse klientidele ja partneritele, kus tutvustame Kaspersky Lab-i rakendusi, uusi kõrgtehnoloogilisi võimalusi ja teenuseid, mida saame oma klientidele pakkuda.“

Konverents toimub 9. novembril kell 11.00 — 15.30 Tallinnas, Eesti Rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis. Üritus viiakse läbi vene keeles sünkroontõlkega eesti keelde (kõrvaklappide arv on piiratud).

Registreerimine toimub aadressil: http://www.kaspersky.ee/konverents.

Kava:

11.00 — 11.15 Sissejuhatus. Päevakord.
Menelon
11.15 — 12.30 Põrandaaluse arvutimaailma areng. Viiruserünnakute vastase võitluse organiseerimine Kaspersky Lab-is. Ettekandja Jevgeni Kasperski . Kaspersky Lab
12.30 — 13.00 Kohvipaus
13.00 — 14-30 Tooteliini ülevaade, versioon 5.0 — uuendused ja eelised. Vastused küsimustele. Ettekandja Jevgeni Molodov.
Kaspersky Lab
14.30 –15.00 Jevgeni Kasperski vastab küsimustele.
15.00-15.15 Auhindade kätteandmine parima küsimuse konkursi võitjaile.