59-aastane Jagger hakkas blondile Caroline Winbergile helistama pärast seda, kui ta tüdrukusse suvisel Pariisi moeetendusel armus. Caroline lükkas aga tagasi mehe kutse osaleda tema maailmaturneel ja ütles, et mees on piisavalt vana, sobimaks talle vanaisaks. Väidetavalt jätab Jagger ta külmaks, kuna ta on liiga noor, et olla kuulnud rollingute muusikat või olla mehest vaimustatud, kirjutas The Sun.

Nüüd koputasid teismelise neiud murelikud vanemad legendaarse seelikuküti südametunnistusele. “Mick Jagger on mu tütre jaoks liiga vana,” ütles 40-aastane õpetajanna Camilla Winberg. Pealegi on neiul 20-aastane rootslasest poiss-sõber, kes on partnerina palju sobivam.

Habras Caroline liigub meelelahutusmaailma kõrgkihtides ning on juba õhtustanud Denzel Washingtoni, Lenny Kravitzi ja David Copperfieldiga. Ta rääkis Jaggeri külgelöömiskatsetest Rootsi dokumentaalsarjas “Uued Rootsi supermodellid”.

Jaggeril on nelja naisega seitse last ja ta elab endise abikaasa Jerry Halli naabruses Richmondis. Rokipeer ei suuda lakata jahtimast noori bimbosid, mis valmistab ta perele suurt meelehärmi. Mullu oli Jaggeri 30-aastane ehtekunstnikust tütar Jade rabatud isa armuloost 24-aastase modelli Sophie Dahliga, anudes isa, et too ei ajaks taga temast nooremaid tüdrukuid.