1. ITL-i "Aasta idee 2007" auhind – Küberkaitse Liidu idee eest Ülo Jaaksoole – kaasaegse rahvaalgatuse väljapakkujana.

2. ITL-i "Aasta tegu 2007" auhind – IT Kolledži maja – loodud on head võimalused anda rohkem heal tasemel info- ja kommunikatsioonitehnoloogia alast haridust Eestis.

3. ITL-i "Aasta tegija 2007" auhind – Televõrgu AS meeskond – KÕU internetiteenuse turule toomise eest, mis on mõjutanud positiivselt infoühiskonna arengut Eestis tervikuna.

"Oleme igal aastal selgitanud olulisi tegusid ja tegijaid Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni valdkonnas, juhtimaks sellega ka laiema avalikkuse tähelepanu valdkonna olulisematele protsessidele ja suundumustele," ütles Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu president Urmas Kõlli.

Tänavu anti ITL-i aastaauhindu välja 10. korda.

Samal ITL-i haridusprogrammi 1. etapi lõpuseminaril anti kätte Ustus Aguri stipendium –Ando Saabas"ele, TTÜ doktorandile (juhendajad professor Tarmo Uustalu ja juhtivteadur Enn Tõugu). Doktoritöö teema: Madala taseme koodi turvalisuse ja funktsionaalsuse loogikad ja tõestusi säilitav kompileerimine.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit on vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmesfirmade huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. ITL-i kuulub 41 liiget. ITL-i põhilised tegevussuunad on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonna populariseerimine, erialase hariduse edendamine ja seadusandluse parandamine.