Kui isa oli purjus, tahtis ta mind igalt poolt katsuda. Haaras kinni ja käperdas. See oli kõige vastikum, kui ta mu rindu imes. Ta lausa hammustas. Ta tuli mulle pikali peale. Valus oli. Ebameeldiv. Ta tegi seda minuga igal pool. Autos, voodis, metsas, saunas, keldris kartulikuhja peal. Ütles, et kui ma kellelegi räägin, poob ennast üles.”

Räägib 12aastane tüdruk. Ta pihib arstidele, uurijatele ja kohtunikule oma kasuisa tegudest. Jäle ahistamine vältas aastaid, aga kaevata polnud lapsel kellelegi. Tüdruku ema vannub uurijatele, et laps valetab.

Tüdruk proovib end noaga kõhtu lüües tappa. Avalikuks tuleb juhtum alles siis, kui laps jääb kasuisast rasedaks. Pärast aborti kirjutab ta isale: „Palun ole aus ja tunnista emale tõtt. See oli ju sinu laps.”

Seda lugu ei tohiks olemas olla. Kuid ta on ja sellised lugusid on vastikult palju. Tänavu saadeti ühes väikeses maakonnas kohtusse koguni kuus pedofiilse intsesti juhtumit. Seda on kaks korda rohkem kui Tallinnas ja kuus korda rohkem kui Pärnus.

Loe lugu edasi Eesti Ekspressist.