Jutud Sven Göran Erikssoni romaanist oma kaasmaalanna, Briti teletähe Ulrika Jonssoniga, on kokku viinud kaks kõmuajakirjanduse ja inglaste lemmikteemat — jalgpall ja kuulsuste armulood.

Pühapäeval täitsid teated “Rootsi romaanist” kõigi Briti ajalehtede esikülgi.

Väidetavalt on Erikssonil, kes on elanud kolm aastat koos itaallannast advokaadi Nancy Dell’Olioga, lähedane suhe Jonssoniga, keda talle tutvustas Briti peaministri Tony Blairi kommunikatsioonijuht Alastair Campbell.

Dell’Olio on nimetanud kuuldusi tobeduseks ja kinnitab, et nad jäävad Erikssoniga kokku. “See, mida ajalehed ära trükivad, on puhas rämps,” ütles Dell’Olio intervjuus ajalehele Observer.

Jonssoni ema Gun Brodie ütles aga intervjuus ühele Rootsi ajalehele, et tema tütar ja 53-aastane jalgpallitreener on koos väga õnnelikud ning neid võib ees oodata ühine tulevik. Ei Jonsson ega Erikssen ole kuuldusi kommenteerinud.

Sensatsioon on pannud inglise fännid muretsema, et Erikssoni mõtted võivad olla MM-i finaaliks valmistudes muudel asjadel.

“Me lepime sellega, et sahistamist tuleb palju, kuid loodame, et MM-i alguseks see vaibub,” kirjutas “The Mail on Sunday” viitega Inglise Jalgpalliassotsiatsiooni allikale.