“Me peame kõigile oma avamänguga saatma sõnumi, et me oleme siin selleks, et võita, mitte et lihtsalt osaleda,” teatas Gerrad. “Turniiri alustamine positiivses võtmes on väga oluline ja ka alagrupi võitmine on määrava tähtsusega.”

“Paraguay on kahtlemata tehniliselt väga tugev vastane, kuid meie peame keskenduma eelkõige oma mängule ja tegema seda, mida meie kõige paremini suudame. Me oleme väga enesekindlad, et suudame avamängu võita, ” lisas Gerrard.

“Kõik meie mängijad annavad endale aru, kui suured ootused on kodus. Kõik fännid ja kodune meedia ootab meilt turniiri võitu ja ma usun, et meie mängijad on valmis seda vastutusekoormat kandma. Enamus meie koondislasi kannavad sellist võitmise vastutuskoormat terve hooaja oma koduklubides,” teatas meeskonna kapten Beckham.

Gerrard on ise viimastel treeningutel olnud hädas seljaga ja hindas neljapäeva hommikul oma võimalusi laupäevases Paraguay`ga kohtumises platsile pääseda 50-50-le. Poolkaitsja jättis seljahäda tõttu kolmapäevase treeningu vahele.

Lisaks Inglismaale ja Paraguay`le on MM-i B-alagrupis veel Rootsi ning Trinidad ja Tobago.