Esimesed emotsioonid sageli petavad.
Saade oli väga tore ja mõlemad tantsupaarid olid sümpaatsed, kui mitte öelda tublid ja võluvad. Aga mullegi meeldisid Helena ja Argo rohkem. See on nimetu võlu, mida ma põhjendada ei oska.

Kui mul juhuslikult sellest kellegagi juttu tuli, sain teada, et enamasti kavatsetakse hääletada jõumehe poolt. See oli juba enne finaali. Ju siis selles paaris oli midagi… Nii ränk süüdistus nagu selles artiklis toob aga kahjuks Maarjale ja Veikole kaasa poolehoiu vähenemise, mida nad pole kindlasti ära teeninud.

See oli tantsusaade, mitte meistrivõistlus. Võitsid Ilus Helena ja Eesti oma Herakles.

Maitse üle ei vaielda, minule meeldisid igatahes Argo ja Helena.

Argo ja Helena võit oli õiglane otsus. Ainsad esikohta väärt paar. Juba algusest peale. Mõlema partneri puhul: oli ikka, mida vaadata ja nautida. Kahjuks oli Maarja liiga puine.

Tühja kah, võitis, kes võitis. Ei usu mina küll, et korraldajad võidu kulturistile sättisid, ju ikka Argo ja Helena poolt hääletajaid oli lihtsalt rohkem. Aga tegelikult oli see ebaõige, et Lauri ja Kristina finaali ei pääsenud, Lauri oli siiski tohutult Argost üle.

Seekord sai määravaks naiste sarmikus. Ei ole kõige vähematki Maarja vastu, arukas naine ja sümpaatseim lauljatar Eestis, kuid tema vastas oli sarmikas ja seksapiilsust kiirgav naine. Ja mis kõige tähtsam, enamiku jaoks täiesti tundmatu nägu teleekraanil. Maarjat seevastu on üle kümne aasta lugematu arv kordi nähtud, liigne tuntus tuli seekord kahjuks.

Tundub, et elu on ikka liiga hea mõnel, kui see on kõige suurem mure.

Kuna ei läinud nii, nagu minule oleks meeldinud, siis ju selge, et tehti sohki.Tavaline valimistejärgne hädaldamine. Ainult et valimissedeleid on võimalik pärast teist või kolmandat korda üle lugeda.

Maarja poleks pidanud finaaligi saama. Õige finaal oleks olnus Argo ja Lauri Pedaja vahel. Kuna tantsus on juhtiv pool mees, siis sa ei saa võrrelda Argot ja Veiko Ratast. Loomulikult suudab proff improviseerida igasuguse tundmatu muusikapala järgi. Kui võrrelda aga Argot Maarjaga, siis oli tema võit täiesti teenitud.