Andrus Ansip: „Euro on Eesti majanduslik usaldusväärsus, selge signaal kõigile maailma investoritele — tulge siia, looge ettevõtteid ja töökohti, siin on usaldusväärne ja turvaline paik teie ideede teostamiseks ja raha kasvatamiseks.”

See on nagu muinasjutt, mida on lint mänginud meile eesti, vene ja inglise keeles. Põhiline, et peaminoster ise usku ei kaotaks.

Hardo Pajula: “Me ei liigu mesilassülemina. Igaühel on oma põhi.” ÄP

See ongi küsimus 2010: kas põhi on lõpuks käes? Keegi aga ei soovi arvestada, et põhi võib olla libe.

Sulev Valner: “President Ilves pidas päris tugeva kõne. Ja seda kuulati pingsa huviga. Ei olnud märgata mingit nihelemist, tukkumist ega vaikset omavahel lobisemist, mis kipub ju ikka vahel tulema, kui räägitav pikk jutt parasjagu ülearu huvitav ei tundu.” EPL

Kõne oli sisuline, mitte ülemäära tugev. Aga oli näha, et president kehtestas end ega lase liberaalsuse diktaadil jätkuda.

Aivo Kangus: “Tahaks siinkohal muidugi ka avalikult küsida, miks ei ole vastavad ametkonnad seni märganud seda pakendiseaduse sisulist rikkumist Ragn-Sellsi poolt ja miks keegi pole reageerinud sellele, et Ragn-Sells pakendeid sisuliselt mitte kogudes on saanud osutada sellesisulist teenust.” Delfi

Me ootame sellele vastust!