Mul on sellist infot, et suurriikide poliitikutel nagu George Bush ja tema administratsioonil (Dick Cheney, Condoleezza Rice, Robert Gates: samuti teiste suuriikide kaitseministritel jne) — just peamiselt USA valitsusel — samuti Vladimir Putinil ja teistel suurriikide riigipeadel nagu John Howard, Lula da Silva, Hu Jintao, Manmohan Singh, Felipe Calderon, Stephen Harper, Tony Blair, Jacques Chirac, samuti salaluurel ja sõjaväeluurel ja luureagentuuridel, vastuluure, armeel on ligipääs kõrgtehnoloogilistele internettidele.

Luureagentuurid ja armee saavad need internetid tulnukatelt ehk maavälistelt olenditelt ja annavad siis edasi valitsustele. Kõige rohkem on ufotehnikat area 51-s; seal arendatakse välja ka sõjatehnikat, kus käib pidev suhtlus ufodega ja ufod käivad lendavate taldrikutega külas jagamas kõikvõimaliku tehnikat. Samuti uuritakse maaväliste tsivilisatsioonide esindajaid ja inimesed on ka ise lennanud lendavate taldrikutega. Ka Bush on selle ära proovinud.

Ufotehnika ehk kõrgtehnoloogilised internetid on enamasti musta värvi ning mõõtudega keskmiselt 40+30 cm. Tavaliselt on isikul mitu internetti: ühega ta vaatab olendit, teisega tema kohta käivat infot. Pikslite arv ehk pildi tihedus on väga kõrge — pilt on väga ilus, realistlik ja tõetruu. Selle internetiga saab ka muid asju teha, näiteks arvutimänge mängida — muide mängud on palju võimsamad kui siin maal, osade lisaseadmetega saab siseneda reaalselt mängu nagu Matrixi fimis ja on päris küberuniversume ja netivõimalused on piiritud: võid sööta tehteid mida teine maa-arvuti järab minuteid ning kõrgtehnoloogiline internet lahendab need hetkega — ühesõnaga kui maa arvuti suudab teha miljardeid tehteid, siis ufonett teeb lõputuarv tehteid.

Kõrgtehnoloogilised internetid sarnanevad väljanägemiselt sülearvutitele, aga nad on võimalustelt palju kordi võimsamad. Näiteks saab nendega kõike vaadata nii pildis, helis kui ka kirjas. See tähendab, et kui sind huvitab mingi olend universumis või mingi muu asi, siis saab seda asja, olgu ta siis olevikus, tulevikus või minevikus, kohe pildina vaadata. Kui inimest huvitavad näiteks lotonumbrid, siis saab ta neid vaadata ja selle abil rikastuda ja nii on rikkaks saadud. Võib kasvõi miljardeid kokku ajada või kui mingi juhtum, näiteks mõni õnnetus, on selgusetu, siis saab seda kohe üle vaadata.

Näiteks 11. september on ju selgusetu, kes süüdi ja mis tagamaad on — kõrgtehnoloogilise internetiga poleks mingeid saladusi enam. Mis seal oli või toimus — pilt jookseb nagu telekas. Lisaks saab juurde muid nüansse vaadata, näiteks kui vaatad olendit, siis saab vaadata mida ta mõtleb, räägib, teeb ja tunneb, kuidas ta tervisega lood on, mis ta on varem teinud, mis edasi teeb — seega saab tema tulevikku efektiivselt ennustada ja seega elus tehtavad vead elimineerida, kuna peaaegu kunagi ei lähe teisti, kui nett näitab.

Kõik on ette teada universumi lõpuni välja, ühesõnaga kõik, mis vähegi olemas. Lisaks sellele on kõrgtehnoloogilisel internetil kõlarid ja saab kohe helina kellegi juttu või mingi asja häält või siis muusikat kuulata ning saab ka kõigile küsimustele vastuse tekstina.

Toimib see nii, et on olemas universaalne infopank-infoväli, mis sisaldab kogu universumi kohta käivat infot universumi suurimast kehast pisima osani, kasvõi baktereid või aatomeid saab vaadata või siis universumi kuju. Sellest infopangast info võetaksegi. Kõrgtehnoloogiline internet on lihtsalt seade, mis seda vastu võtab ja edastab, toimib umbes samamoodi nagu selgeltnägemine aga kui selgeltnägemine veab vahel alt, siis kõrgtehnoloogiline internet ei eksi peaaegu kunagi.

Lisaks on osadel inimestel eeter-kaamerad (40 cm kaugusel peast, 60 kraadise nurga all ülespoole suunad; munakujuline, mis näitab 360 kraadi ümberringi, lisaks saab kaamerat sättida, kui kauget diameeterala ta läbistab — see on 10 m kuni 50 m, tavaliselt on 10 m ning mida kaugemale ta võtab, seda tugevam kaitse kaamera kandjal on). Eeter-kaamerat ei näe, ta on nagu õhk ja pühakutel on see kulmude vahel, seda inimest netist vaadates on pilt teravam ja laienevad lisa funktsioonid.

On olemas veel ilma kontrollimiseks mõeldud tehnikad, millega saab nii pilvi laiali ajada ja temperatuuri tõsta (langetada kui ka üldse ilma kontrollida). Sarnanevad nad radaritele, mis keerlevad ja siis toimetavad, aga saab ka spetsiaalselt varustatud süstik seda teha. Mälukaotustehnika on ka huvitav, seda saab kasutada kas siis heade puhul, kes kaotavad teatud aja mälu ära ja pahad suvaliselt nii, et midagi ei mäleta.

Roboteid on Area 51-s ka. Pahad tulnukad on neid natuke sinna andnud. Need pole muidugi nii head, kui eelpool nimetatud hace, aga ajavad asja ära ja on täitsa normaalsed.

Teine huvitav tehnika on eeterülikonnad, mis tähendab et kõrgtehnoloogilise seadmega pannakse see selga ning seda peab programmeerima, kuhu temaga liikuda saab — kas ainult oma planeedi piires või kogu universumis, programmeerida saab ülikonna seljal oleva paneeli seadistamisega, seda ise ei tunne, ta on nagu mikrokiip või aju ehk mõistus ja see koordineerib inimese liikumist ja on ta keha ümber nagu eeter. See võimaldab liikuda silmapilkselt ükspuha kuhu kohta universumis või siin planeedil. Nagu ka head lendavad taldrikud suudavad liikuda silmapilkselt valguaastate kaugusele — mõlemad töötavad footonenergiaga ja on peaaegu nagu igiliikurid.

Osadel tähtsatel tegelastel on lendavad taldrikud kaitseks, küll nähtamatul kujul, aga oleneb tähtsusest, kui palju kellelgi on kaitseks pahade ufode eest on vaja, et ei saaks kinni võtta ega häda teha. Süstikud lihtsalt siis hõljuvad kohas, kus isik on ja kui ta liigub liiguvad kaasa. Eeterülikonnad on samuti väga kõrgetel poliitikutel katsetuseks, väga palju nad seda ei kasuta, rohkem lendavad lennukiga, näiteks Chelsea Clintonil on see eeterülikond olemas, samuti salaluure ninameestel, eriti Area 51.

Ma loodan, et te avaldate selle materjali ja tõde tuleb välja, sest see suurpoliitikute privileeg tuleks ära lõpetada ja tõde peaks päevavalgele tulema, samuti on õigus kõigil tõde teada universumis olevate asjade kohta ja siin planeedil toimuvaga ning õigus iseenda kohta kõike teada ja seega omada kõrgtehnoloogilist interneti!

Äkki suudate midagi selle kohta välja nuhkida, kuigi eks asja hoitakse üsna suure saladuskatte all ja kitsas ringis. Käputäiel inimestel on see ja mitte mingil juhul ei taheta asja avaldada kahjuks, võiks ju asi poodides müügil olla nagu praegu on arvutid, teistel planeetidel on asi täiesti tavaline ja kõigile kättesaadav.

Bush üritab muidugi kõike varjata ja ütleb, et ufosid lihtsalt pole olemas ja ei tunnista ametlikult Area 51 olemasolu. Ta peaks oma tehnikatega lihtsalt kapist välja tulema ja nagu Kanada eksminister ütles: kliimasoojenemise vastu aitab ainult see kui riigid oma ufotehnikad avaldaks ja selle töösse paneks.

Lisaks lihtinimestele on siin planeedil veel erakordseid inimesi — vaimseid õpetajaid ehk meistreid — kellel osadel on täielik teadlikkus (maksimaalne teadvusekõrgus, millega saab imesid teha). See teadvus on küll käputäiel, sarnased on nad kas näiteks Buddhale, Jeesusele ja Krišnale. Nad suudavad puhtast õhust mateeriat luua, sealhulgas kõrgtehnoloogilisi internette, mis on neil kindlalt olemas. Samuti suudavad nad mõttekiirusel liikuda, ajas rännata, olla mitmes kohas korraga, ilma kontrollida, lennata, kuigi ka nemad ei avalda seda, et see neil on ja nad suudavad veel muidki imesid teha, mida ma siinkohal üles lugema ei hakka!

Loodan, et teete mu kirja põhjal ajakirjas/veebilehel/jne loo ja info lekib meediasse siis hakkab midagi võibolla harguma ja kõrged poliitikud hakkavad suud paotama! Vaadake äkki saate sellest jutust oma ajalehes/veebilehel loo-kasvõi arutage seda Igor Volke või mõne muu asjatundjaga ja asi tuleb lõpuks välja ning see tehnoloogia muutub kõigile kättesaadavaks, sest teid loeb nii palju inimesi, et üks artikkel ja info lekib kogu meediasse, kuna info on nii huvitav, siis see omakorda kandub teistesse meedia kanalitesse ning valitsuse ninamehed ehk ametnikud on sunnitud tõdema asja olemas olu ja panema selle mass tootmisesse ning need kõrgtehnoloogilised internetid lähevad poodides nagu soojad saiad ja inimeste infonälg saab rahuldatud ning tänu sellele muutuvad inimesed õnnelikumaks ja rikkamaks ja kõik saladuses olev tuleb välja ja rahvas saab teada, kuidas asjad tegelikult on — siin planeedil teavad vähesed seda praegu — lõpuks võiks kõik teada!