Kulla inimesed, aidsitohtrid, Nelli ja teised, kes te propageerite teesi HIV=AIDS=SURM!! Palun vastake minu küsimustele:

1. Kui paljud Eestis nn AIDS staadiumisse (T4 väiksem kui 200, ”viral load” (viiruse hulk) üle 100000)jõudnud inimesi on surnud 10 aasta jooksul? Jätke välja õnnetustes hukkund inimesed ja end surnuks joonud inimesed.

2 Kui palju nendest on tarvitanud AZT (tuntud ka Zidovudine, ZDV või Retrovir nime all) ja teisi kokteiliravimeid?

3. Missugused olid surnud inimeste vaevused? Kas mitte need, mis on märgitud ka AZT kõrvalmõjudena?

4. Miks AZT purgil on surnupealuu ja tekst — hingamisel ja neelamisel mürgine, kasutada laboritingimustes. AZT loodi 60 aastatel vähiravimiks, kuid keelati hiljem oma toksiliste kõrvalmõjude tõttu. Miks kasutatakse seda HIV tõve ravimisel?

5. Miks sunnitakse inimesi kokteiliravimitele niipea, kui nad on tunnistatud HIV+? Ilma ühegi haigustunnuseta inimesed peavad hakkama tarbima ülitoksilisi ravimeid, millest ükski ei ole tunnistatud AIDSi/HIV tõve ravimiks. Nende kõrvalmõjud on tulemuseks, mille tagajärjel inimesed end mürgitavad ja loomulikult ka surevad — jälle üks AIDS surm lisaks! Kuid teie jaoks on see riigipoolne finantseerimine, ravimifirmade toetus — teie elu ja töö! Mis juhtuks, kui riik enam teile raha ei annaks? Mis juhtuks, kui HIV+ ravimeid ei ostetaks? 6 miljardit dollarit maksumaksjate raha igal aastal USAs 20 aasta jooksul ei ole andnud siiani tulemust, ometi on see raha suurem, kui vähile, südamehaigustele jne eraldatud raha!

6. Kas te olete valmis kirjutama alla paberile, kus te kinnitate, et ravimite tagajärjel inimene elab kauem, pikemalt, kvaliteetsemalt ning kõrvalmõjude (mis tavaliselt põhjustavad surma) ilmnemisel ei mõjuta see kuidagi tema elu?

7. Kas on olemas HIV testi (Elisa test, ET)etalon? Kui jah, siis palun referentse!

8. Elisa test reageerib positiivselt ka ligi 60 erineva juhu peale (ref ). Lisaks sellele on testi tootja Abbot Laboratories kinnitanud, et test ei ole mõeldud HIV viiruse avastamiseks ja AIDS diagnoosi panemiseks, rääkimata sellest, et testi pole ametlikult tunnistanud ka FDA (USA ravimi ja toiduainete amet). Kui suur on tõenäosus, et testi tulemus on õige (raske vastata, kui pole üldsegi etaloni testi jaoks) ? Tootja kinnitab tõenäosuseks 99,9%. Niisiis 0,1% peaks olema valepositiivsed! Kui Eestis on keskmiselt HIV+ umbes 10 inimest 10 000 elaniku kohta (need testib test välja), siis ülejäänud 9990 inimese seeas peaks olema 10 valepositiivset? Kas olete nõus enne testimist andma allkirja, et testi tulemusel leiab kinnitust HIV viiruse olemasolu?

9. Elisa testi kinnituseks peaks olema Western Blot (WB) test! Ometi ei kattu need testi tulemused osadel juhtudel teineteisega. Positiivne ET ei anna alati positiivset WB testi ja ka vastupidi. Samuti, nagu ET, ei ole FDA kinnitanud WB testi ametlikuks kasutamiseks, vähe sellest, USAs kõigub osariigiti komme määrata HIV+ kas ainult ET alusel või ET ja WB alusel. Inglismaal piisab positiivseks kuulutamiseks vaid ET positiivne tulemus.

Kas Eesti Ravimiamet on tunnistanud kõlblikuks ülaltoodud testid ja mis alustel?

10. HIV testid ei avasta viirust vaid antikehasid, mis reageerivad hulgale proteiinidele, mida eksperdid väidavad olevat unikaalsed ja kuuluvad HIV viirusele. Miks aga kasutatakse ET läbiviimisel seerumi lahustamist 400 kordselt, kui tavaliselt viirushaiguste testides lahust üldse ei kasutata, või tehakse seda maks 50 kordselt (mumps). Mis muudab HIV viiruse nii unikaalseks, et selle antikehade (mitte viiruse!) avastamiseks on vaja 400 kordset lahustamist? Uuring on näidanud, et lahustamata seerumi korral annab test positiivse vastuse 100% juhtudel (ref! Ehk teisisõnu, me kõik oleme positiivsed! Miks toimub lahjendamine sellisel juhul ja miks on see 400 kordne?

11. Miks ei räägita kunagi teie poolt sellistest inimestest, kes kunagi ei ole “meduusat” (kokteile) tarvitanud ja elavad sterssivabalt ja terve inimesena juba 15-20 aastat? Ainsaks ravimiks nende jaoks on positiivne mõtlemine, alternatiiv- ja holistiline (ravitakse mitte keha haiget osa, vaid kogu keha ja vaimu koos) ravi, lisaks tervislik dieet ja kehkultuur! Kas mitte sellepärast, et sellised inimesed ohustavad teie olemasolu ja poliitikat, mille kohaselt kõik HIV+ peavad surema?

Ma ei usu UFOdesse ja ilmselt pole ka Elvis elus, aga ma olen südamest häiritud kogu teie (AIDSi tööstus, AIDSi tohtrid, HIV+ aktivistid ja toetusgrupid — (ühel sellisel toetusistumisel küsiti esmakordselt tulijalt — kas oled testamendi juba teinud?)) haige suhtumise peale HIV=AIDS=SURM! Ütleks otse inglise keeli: pissed off!

Kui ikka 10 mustlast igapäev sulle kinnitavad, et sa sured, kui sa pilli ei võta, siis raudselt sa sured, HIV puhul koos pillidega. Ja ma saan ka aru, miks te seda teete — see on teie leib! Närvi ajab, selle asemel, et öelda inimesele — ka HIV+ puhul on sul võimalusi elustiili muutuse puhul elada normaalset ja tavalist elu, — kinnitatakse igapäev ja igal hetkel mõtet — SA SURED NAGUNII. Ja nii need inimesed surevadki — stressi ja tablettide kätte!

Kas teate, mis on kõige suurem ja tugevam relv maailmas? Selleks on SÕNA. Äkki kasutaksite, kulla tohtrid, seda siis selleks, et elulootust sisendada, mitte selle äravõtmiseks!

PS. Kuna ma ei ole meditsiiniterminites väga kodus, siis vabandan, kui kusagil midagi valesti väljendatud!