Hispaania kangelaseks tõusis David Villa, kes lõi kolm väravat. Venelaste kurva õhtupooliku lõpetas vahetusest sekkunud Cesc Fabregase tabamus kohtumise viimasel minutil.

Hispaania — Venemaa 4:1
Hispaanlased avasid skoori 20. minutil, kui edukalt toimis nende ründepaari Fernando Torres - David Villa koostöö. Liverpooli ründaja Torres tegi vasakult äärelt eduka spurdi karistusalasse ja söötis Villale, kellel jäi üle vaid pall tühja väravasse lükata.

Paar minutit hiljem oli venelastel suurepärane võimalus viigistamiseks, kuid Konstantin Zõrjanovi löök tabas posti.

Avapoolaja viimasel minutil lasid Venemaa kaitsjad end hispaanlaste vasturünnakust taas üllatada. Andres Iniesta leidis briljantse sööduga David Villa, kes lõi oma teise värava selles mängus.

Teist poolaega alustas Venemaa väga agressiivselt, kuid midagi väga ohtlikku luua siiski ei suudetud. Hispaanlaste peatreener Luis Aragones otsustas oma keskvälja tsementeerida ja tõi Torrese asemele Arsenali noore tähe Cesc Fabregase.

Viie poolkaitsja ja vaid ühe tipuründajaga mäng õigustas end - järgnevalt võttiski Hispaania keskvälja oma kontrolli alla ning kuskilt ei paistnud võimalust, et venelased suudaks 2-väravalise kaotusseisu tagasi mängida.

74. minutil tegi David Villa käesoleva turniiri esimese kübaratriki, kui mängis karistusalas üle venelaste keskkaitsja Roman Širokovi ja lõi juba 3:0.

Viis minutit enne lõpuvilet jõudsid venelased auväravani - hispaanlased jätsid nurgalöögi ajal Roman Pavljuštšenko valveta ja ründaja lõi peaga värava.

Kohtumise viimasel minutil nõelas Hispaania taas terava vasturünnakuga, mille lõpetuseks lõi Fabregas peaga tühja väravasse 4:1. Sellise tulemusega ka kohtumine lõppes.

D-alagrupi teises mängus oli Rootsi 2:0 üle Kreekast. Laupäeval mängivad Hispaania-Rootsi ja Venemaa-Kreeka.