Kogu meeskond esines laval hästi. Miks aga peale meie endi keegi eesti loost vaimustuses polnud? Arusaamatu! Me pidime ju endi arvates kindlalt esikolmikusse tõusma?  Paistab, et laulu sõnum ja loo pealkiri rikkusid asja ära. Pole vist ikka mõtet minna Euroopa südamesse ja laulda hümni USA tänavatele. Eestlased peaks hakkama selle peale mõtlema. 

Me ei saanud hääli isegi Gruusialt, kes ajakirjanduses meie suurimaks sõbraks on kirjutatud. Kuhu kadus sõprus? Kas gruusia rahval üleüldse on meie nõuandeid ja soovitusi vaja? Eurovisiooni järgi otsustades, et mitte.

Kahjuks ei andnud ka Venemaa meile enam punkte. Varem ta seda tegi.Vist ei ole eestlaste imago naabrite juures suurem asi.  Mulle tundub, et tulevikus peaksime enese kiitusega ja teiste maha tegemisega pisut ettevaatlikumad olema. Pean silmas eksperte ja saatejuhte. 

Mart Sander Azerbaidžaani võidulaulu Ell/Nikki "RUNNING SCARED kohta: "Üsna mage laul, millele lisab vürtsi üsna mage esitus. Vaadates, kui ilusad on laval olevad inimesed, otsustasin koheselt minna Aseri restorani hommikusöögile." 

Juur ja Kivirähk: Meile ei peaks korda minema, mida arvavad teised riigid meist! Aserbaidžaani lauljannal on tissi ja tussi," on Juur rahul. Laulu ennast Juur kahjuks tähele ei pannud. Ilmselgelt olid ta mõtted ja pilgud mujal.

Kessu, 15.05.2011 01:22: "Leian, et oleks aeg Marko Reikop Eurovisiooni kommentaatori kohalt välja vahetada..kelle iganes vastu. Ta kipub juba kogu Eurovisiooni kogemust rikkuma ja no..."

Keskerakondlane Heimar Lenk on riigikogu liige.