Hannah, kelle uusim singel „Shadow On The Wall“ edetabelites võimsaltülespoole rühib, on hakkama saanud hullumeelse reklaamikampaaniaga, missisaldab endast täna varahommikust hilisõhtuni kauni ja spetsiaalseltkujundatud ning trükitud tasuta ajalehe The Daily Hannah jagamist Londoni tänavatel. Inglismaal on kell 2 tundi taga. Neljapäevik on Hannahi tegemised arvestanud Eesti aja järgi.

23. 56 - Mu armsad, mul on rohkem kui hea meel, et sain oma päeva teiega jagada... Aitäh Delfile võrratu pakkumise eest! Täna oli eriline päev, aga samas on kõik päevad olulised ja erilised. Iseäranis need, mil oleme koos oma lähedastega.

Ilusat ööd, ingleid ja sulgpehmeid unenägusid teile kallid. Armastusega Londonist, Hannah.

23. 21 - Rääkisin just oma emaga, ta saatis mulle neljajalgsete karvaste sõprade musid ja kallistused ning ütles, et saade "Ringvaade" mängis mu uut videot. Ta oli väga innustunud ja elevil ja elab iga oma rakuga mulle kaasa. Mul on maailma kõige armsam ema!!!

22.55 - Istun oma meeskonnaga restoranis ja arutan homseid plaane. Uskumatu - vaatan aknast välja ja õues on paduvihm!!! Milline õnnistus oli see kaunis ja päikesepaisteline päev!

22.20 - Viimased 20minutit olen tegelenud fotode valimisega ja üleslaadimisega. Minusuurepärane fotoaparaat teeb kohutavalt suuri pilte, mida on vajaväiksemaks teha ja see võtab kogu maailma aja. Varsti sätib hea Delfi toimetaja need ka siia!

Mõtlen oravate peale, väljas on juba pime ... Jääb see pähklitega toitmine vist homseks. Loodan, et nad andestavad!

20. 50 - Jõudsin koju, emotsioonid on ülevad, päev on olnud niivõrdpositiivne ja lahe. Taksojuht jälgis meie tegevust pealt ja sõidutasmind tasuta koju - vastu sai signeeritud koopia The Daily Hannah' it.

Ükslehekrabaja Piccadilly Circuses oli käinud eelmisel talvel Tallinnas.Teades, et Eestis on talvel väga külm, saabus ta meie kodumaapinnaletõeliselt imetlusväärse varustusega - kampsunid ja käpikud, kasukas jakarvamüts. Viibis nädal aega, väljas oli 10 kraadi sooja - niipaljusiis sellest...


20.35 - Sõidan kodupoole, poole tunni pärast kohtumine oma stilistiga - RobertMorissoniga, kes toob homse punase vaiba ürituse tarbeks riided.

20.10 - Telefoniintervjuu kahe briti raadiojaamaga - väga lahe tuginende mõlema poolt, promosid uut singlit "Shaow On The Wall" ja andsideetrisse otsereportaaži Londoni tänavatelt!

20. 00 - Olen oma ringiga jõudnud Covent Gardenisse. Järjest rohkem inimesi vaatab mulle naeratades otsa! I like it! I like it al lot!

18.12 - Rääkisin just tubli lehepoisiga, kes on poole tunniga jaganud 400 koopiat The Daily Hannah`it. Järgmine stop - Piccadilly Circus, kus toimub intervjuu ja autogrammi pooltund, olen jätkuvalt elevil! Ka üks vahva reporter Eestist võttis ühendust.

17.12 - Küll on ikka täna ilmaga vedanud, absoluutselt fantastiline ja soe! Päike sirab taevas ja inimesed on nii õnnelikud!

Olenjuba peaaegu oma sihtkohas - Oxford Street'il ja jahin järgmisisärasilmseid The Daily Hannah'i lugejaid! On ikka vinge päev!

Koduskäigu ajal viskasin pilgu peale oma facebook'ile - aitähkõikidele sõpradele, kes kaasa elavad ja aitäh videoõnnitluste eest!Olete mulle armsad!!

Kui tahad peale tänast veel mu tegemisi jälgida, tule mulle facebook'i sõbraks - http://www.facebook.com/hannah.ild

Ka twitteris olen olemas nime all hannahsongbird

16.50 - Eriliselt armas moment tänase päeva jooksul oli poolteisttundi tagasi, mil pargipingil istuv hallis ülikonnas härrasmees lugesThe Daily Hannah'it ja arutas oma kauni prouaga, kuidas hääldada sõna"sült" - nimelt leiab ajalehest süldi retsepti ja kirjelduse, kuidasseda valmistada!

16.30 - Jõudsin korraks koju, et riided vahetada ja end veidi värskendada. Kaks intervjuud on veel ees. Minu järgmine sihtpunkt on Marble Arch, kus algab uus The Daily Hannah lehtede jaotamine.

Vabandan SIIRALT kõikide blogi lugejate ees, kui mõnes blogi kirjutises on „näpukas“ sees, kirjutan samaaegselt twitter’isse ja facebooki, annan intervjuusid ja vastan kõnedele, kirjutan autogramme… Täna on lihtsalt hullumeelne päev ja üritan endast ka siin parima anda.

15.55 - Lõuna läbi. Sõin rohelist salatit, roheliste herneste püreed ja grillitud krabi-lõhe koogi.

Pean tunnistama, et igatsen väga koduse kaalikavormi järele. Vähemalt on mul külmkapis pikema säilimise eesmärgil veel paar viilu musta leiba, mis viimasest Eestis käigust järgi.

15.32 - Tundub, et jõuan enne järgmist intervjuud kiire lõuna teha ...

15.16 - Tagatipuks tuli uudis, et täna on Londonis postitöötajate streik ja 3 miljonit britti ei leidnud hommikul postkastist oma igapäevaseid lehti!

15.04 - Pikk intervjuu seljataga. Kõik on Eestist nii vaimustunud, et mõtlesin kohe koju jõudes oma selleaastased lennupiletid ära broneerida, kardan, et lennud on varsti täis ...14.14 - Nii. Nüüd leidsin lõpuks esimesed 10 minutit ja joon mahla väikeses välikohvikus. Ootan TV 3e kõnet - pool mu meeskonda on täna minuga - 14 inimest ja ülejäänud on Londoni peal laiali.

13.45 - Olukord Londonis on täiesti hullumeelne! Järgmineintervjuu algab kohe portaalile Woman Talking! Ja muidugi superuudisedkodumaalt - TV 3 Uudised soovib intervjuud - täna tasub telekat vaadata! Lisaks kohalikele reporteritele on lisandunud turistid, kes hullunult pildistavad ja autogramme küsivad.

12.43- Seisan Leicester Square Stationi ees ja hakkan Reutersile intervjuudandma, kohale saabub ka ajakirjanik Female Firstist. Asi hakkab võtmameeletuid mõõtmeid!

11.45 - Istun taksos ja naudin hommikust Londonit, kaunis on see linn!Tohutult hindan seda, kuidas nad oma traditsioone hoiavad – hobustegapolitseinikud ratsutavad mööda parki! Sellises multikultuurses linnas,kus elab pea 11 MILJONIT inimest, tunned ikkagi igal sammul briti hõngu!

11.20 - Kõne pressiesindajalt, uudisteagentuur Reuters soovib tunni ajapärast eksklusiivset intervjuud! Super! Võtan suuna LeichesterSquare’ile. Nüüd tuleb võtta appi Londoni armastatud black cab, etõigeks ajaks kohale jõuda.

10.45 - Lehe jagamine täies hoos, teen muideks ka koguaeg omakulgemisest mööda Londonit telefoniga pilte – katsun varsti jõudakusagile sihtpunkti, et need arvutisse laadida ja blogisse panna.

10.25 - Olen jõudnud poolest Hyde Park'is läbi jalutada, oravad vangutasidetteheitvale päid, sest nad on harjunud mind õhtuti nägema ja minultpähkleid saama.

Lohutan neid ja luban õhtul tulla. Suund on võetud Kensington Road'ile, et jälgida, kuidas läheb ajalehel sealpool parki.

10.15 - Queensway tubestation - suurepärane, inimesed rabavadlehti, huvi on suur! Päris sellist võitlust ei toimu nagu OnOff'itelekajagamine, aga lehepoisi käest kaovad ajalehed nagu soojad saiad!

10.00 - Lähen vaatan,  mis siis Londoni tänavatel toimub, ilm on imeliselt kaunis, päike särab ja sooja on 14 kraadi. Esmajärjekorras vaatan, mis mu kodupiirkonnas reaktsioon on - ajalehele The Daily Hannah.

9.40 - uksekell, välisukse kõrval on mul väike telefonitorugaekraan, mis näeb välja nagu kiviajast. Ma ei jõua avamiseks nuppugivajutada, kui tegelane juba koridori astub. Selge, porter Fabio on tänaeriliselt vara üleval ja tervitab oma armsa brasiilia aksendigasaabujat.

Fabio on suur Black Sabbat'i fänn ning igal hommikulkodust lahkudes teatab ta mulle kui külm on õues. Tal on alati külm,aga põhjamaa inimesena ei saa teda ka süüdistada. Lõpuks oli ta väljauurinud minu umbmäärase asukohaga kodumaa ning nüüd teatab ta alati -"it's very cold outside, but you are from very cold country, so - foryou, it's probably ok!" 

Liftiuksed avanenvad ja saabubkaameramees Will, kelle ülesandeks on täna mind läbi Londoni hommikusteja uniste tänavate jälitada... Sest täna vallutab Londoni The DailyHannah!

8.15 - English Breakfast? No way! Inglise hommikusöökiolen vist kahe aasta jooksul söönud vaid korra eelmise aastakontserttuuri ajal. Tavaliselt toon kodust midagi kaasa, näiteks tatartja täna hommikul ongi tatrapuder jälle laual. Kord leidsin ka siitühest looduspoest tatra moodi moodustise, aga polnud ikkagi päris see,rohkem mingid tatrahelvest moodi asjad. Seega, usalda kodumaist!Käsikohvrisse mahub ära täpselt kaheksa kotti tatart + laptop.
7.45 - London, Bayswater, õhus on tunda tõelist sügist, isegi minu katusekorter, mis muidu on päikesesoojusest lämbe on täna hommikul jahe ja rõske. Mõnusa mobiilihelina peale on alati parem ärgata, seega olen hommikuseks äratuseks valinud ühe oma ballaadidest, et mitte varajase voodist väljakargamisega endale atakiseisundit tekitada!

Nii, järgmiseks - kümme minutit mediteerimist, päevaste sündmuste tervitamist ja läbimõtlemist. Kiire dush ja muidugi hommiku kõige pikem osa - juuksed! Armastan oma juukseid ja nendega tegelemisele kulutan hommikul kõige rohkem aega.

Teadlikult ja targalt tegin endale eile õhtul korraliku vanni, mõnulesin vahu sees ja igtsesin oma koduse sauna järele. Siin riigis tuleb vanniga läbi ajada, sest korteritesse saunasid ei ehitata ning ühiskondlikud saunad peletavad mind juba pelgalt sellele mõeldes eemale. Meenutasin ka kuidas mu valge kass Stimpy ükskord vanni kukkus, kui vahtu uudistama tuli - kassid on ikka märjana tõelised rootsud!