Kuulsad pidutsejad New Yorgist — Huey, Fast ja Frank tõestasid kohe saabudes, et nende väsimatute pidutsejate imago ei ole paljas bluff ning võtsid kaasa kogu oma tehnilise meeskonna ning siirdusid Tallinna öösse — käidud sai ka klubis Hollywood, kus tegelased imestasid, et baari kohale, kust eile veel sai rõõmsalt jooke ostetud, tekkib võluväel täna hommikuks juba suur lava täis tehnikat ja pille.

Laulja Huey teatas, et Eesti kohta on ta kuulnud palju põhiliselt oma sõbrannalt Carmen Kassilt ning üks on kindel — pidu saab täna õhtul olema vägev. Õhtuks oodatakse klubisse ka bändi head sõpra ja DJ’d Mateod, kes New Yorgist kohale lendab ning võimalik, et ka rahva rõõmuks peale laivi pisut plaate mängib.

FUN LOVIN’ CRIMINALS astub üles Club Hollywoodis TÄNA, 26. jaanuaril. Klubi uksed avatakse publikule 20:00, plaate mängib DJ Kozy, Fun Lovin’ Criminals astub lavale kell 22:00, peale seda on kõigil võimalik jääda pidutsema proffide New Yorgi pidutsejatega! PILETID VEEL ON, hinnaga 495.- PILETILEVIS ning STATOILI bensiinijaamades ning KOHA PEALT.

NB! Vanusepiirang Club Hollywoodis on 18 eluaastat, noorematel huvilistel palume võtta ühendust indrek@bdg.ee.

Toetavad: Energiajook Burn, Sky Radio, Hotel Barons ja Postimees.