Laupäevast alates on bänd Londonis proove teinud ning teisipäeval saadetakse Tallinna poole teele ligi 600 kg jagu pille ning tehnikat, mis transpordifirma abiga neljapäevaks klubisse Hollywood jõuavad. Kuna palju bändi kasutuses olevates pillidest on piisavalt haruldased ja spetsiifilised, et neid siit Baltikumist leida, siis otsustas bänd kohale lennutada suurema osa oma
backline
’ist.

Peale Tallinna kontserdi suundutakse siit otse Vilniusesse, kus antakse kontsert Siemens Arenas 7000-le inimesele raadiojaama Radiocentras iga-aastasel gaala-showl, millest on aastatega kujunenud leedu üks suurim meediasündmus ning teleshow. Fun Lovin’ Criminalsi sooviti selle aasta peaesinejaks just nende tugeva live-bändi reputatsiooni ning bändiliidri Huey show-mehe kuulsuse tõttu.

Pooleldi puerto-rico ja pooleledi iiri verd Huey ülesastumised MTV ja Brit Awardsi gaaladelt on meeldejäävad, lisaks on Huey osalenud näitlejana ka suurel linal, viimati aastal 2004 filmis “Headrush”, mille sound-trackis on oluline osa ka Fun Lovin’ Criminalsi muusikal, Huey mängib filmis narkodiilerist transvestiiti.

Fun Lovin’ Criminals on olnud soojendusesinejaks U2 PopMart tuuril ning nende olulisemateks hittideks on kindlasti “Scooby Snacks” , millest võib leida kuulsad sämplid Tarantino filmidest Pulp Fiction ja Reservoir Dogs, “Fun Lovin’ Criminal” ning “Loco”.

FUN LOVIN’ CRIMINALS astub üles Club Hollywoodis, neljapäeval, 26. jaanuaril. Klubi uksed avatakse publikule 20:00, plaate mängib DJ Kozy, Fun Lovin’ Criminals astub lavale kell 22:00, peale bändi etteastet läheb pidu edasi. PILETID HINNAGA 495.- müügil PILETILEVIS ning STATOILI bensiinijaamades ning KOHA PEALT.

NB! Vanusepiirang Club Hollywoodis on 18 eluaastat, noorematel huvilistel palume võtta ühendust indrek@bdg.ee.

Toetavad: Energiajook Burn, Sky Radio, Hotel Barons ja Postimees.