Pilt on muidugi mõnevõrra petlik, kuna ühendusjuhtemeid pole näidatud. 1680x1050 eraldusvõimega ja 8ms reaktsiooniajaga kuvari ekraani all on kaks 2W stereokõlarit (klõpsa pildil). Arvutit saab osta ka ilma kuvarita.

Arvuti baaskomplektis on Intel 945GM tugikiibistikuga emaplaat, 1,46GHz Intel Celeron M410 protsessor, 512MB mälu, 40GB kõvaketas ja DVD-ROM/CD-RW seade. Selle komplekti hind algab 849 eurost, kuvar ei kuulu hinna sisse. Laiendatud (high-end) komplektis on 1,6GHz Intel Core Duo T2300 protsessor, 1GB mälu, 80GB kõvaketas, DVD+/- RW Dual layer (+R) Multiformat DVD, WiFi ja Bluetooth 1.2.

Fujitsu Siemensi kodulehelt leiame veel, et arvutil on 65W väline toiteadapter, keskmine tarbitav võimsus on 26W-45W. Müratase on tühikäigul 25dB (peaaegu hääletu), kirjatööd tehes 26dB, kui töötavad kettaseadmed kuni 35dB. Selliseid andmeid arvutitootjad tavaliselt ei avalda (selle asemel räägitakse reklaamides vaiksest arvutist või vaiksest korpusest). Samast võib veel lugeda, et 1GB mälu korral on arvuti sobiv Windows Vista Premium operatsioonisüsteemi jaoks (tõenäoliselt ka Linuxi jaoks). Nõudlike arvutimängude jaoks see integreeritud GMA950 videokiirendiga arvuti ei sobi.

Sümpaatse välimusega Fujitsu Siemensi SCALEO arvuteid müüakse paljudes Eesti arvutipoodides. Peatselt tulevad meil müügile ka ESPRIMO Q5000 Mini PC arvutid. Küsimus on ainult hinnas. Kui Fujitsu Siemens ei paku soodsamat hinda kui Mac mini (ilma kuvarita arvuti korral) või 20-tolline iMac (kuvariga komplekti eest), siis pole sellist arvutit mõtet osta. Liiga kõrge hinna korral võib ostja hoopis mõne sülearvuti kasuks otsustada.