Ülejäänud näitajad on järgmised: protsessor Intel Mobile Pentium III 1,2GHz, muutmälu 1GB (see on ka maksimum), ekraan 15-tolli 1600x1200, kõvaketas 60GB, kombineeritud 8x DVD-ROM / 8x4x24 CD-RW seade, LS-240MB flopiseade, integreeritud modem, LAN ja Smart Card’i lugeja, 5-kanaline audio, eelinstalleeritud Windows NT või Windows 2000, millest kasutaja võib ühe valida. Kaasas on ka Word, Works ja WinDVD. Mõõtmed on 340x278x42 mm, mass 3,3 kg (koos aku ja DVD-ga). Aku tööiga on 3 tundi. Arvuti on sertifitseeritud erinevatele CAD ja DCC rakendustele. Arvuti on meeldiva disainiga ja vaikne. Kõlarid on tavapärastest veidi parema kvaliteediga.

Videoadapter Quadro2 Go on spetsiaalselt mõeldub sülearvutitele OpenGL rakendustega töötamiseks. Arvutil on DVI-I väljund, mille külge saab ühendada kas digitaalliidesega välise LCD-kuvari või, vahetüki kaudu, mõne analoogliidesega kuvari. Katsetasin mõlemat võimalust. Pildi sünkroniseerimisega sai adapter korralikult hakkama. Tarkvara võimaldab näidata mõlemal kuvarail sama pilti või poolitada töölaua pildi vertikaalselt või horisontaalselt. Kummagil ekraanil võib töötada erinev rakendus. Arvuti ekraani optimaalne eraldusvõime on 1600x1200, rohkemat ei saa kasutada ka välisel kuvaril. Kas see, koos 1,2GHz protsessori ja 1GB mäluga on AutoCADi, 3D Studio Max või mõne muu vajaliku rakenduse jaoks piisav, peab teadma ostja, kes on selle arvuti eest nõus ilusa ümmarguse summa — 100000 kr maksma. Et mul kalleid CAD programme ei ole, siis proovisin arvutit paari OpenGL mänguga. Eraldusvõime 1600x1200 korral sai kõik parameetrid maksimumile seada, kusjuures kaarivahetus oli küllaltki sujuv. Näitaja seegi, kuigi nii kallis arvuti pole muidugi mängimiseks mõeldud. 

Kui teise kuvarina on kasutusel nt mõni 21-tolline kineskoopkuvar, siis tuleb ennast sellest sobivale kaugusele sättida. Siin ongi abiks Bluetooth raadioklaviatuur. Selle võib kergesti arvuti küljest eemaldada ja sobivale kohale paigutada. Väga elegantne lahendus. Teisaldatavat klaviatuuri on ootamatult mugav kasutada isegi siis, kui sülearvutiga teist kuvarit ühendatud ei ole. Klaviatuur oli skandinaavia paigutusega. Komplektis võiks olla ka raadiohiir.

Et tööjaamas võib olla hinnalist infot, siis on turvalisusele erilist rõhku pandud. Ekraani kinnituse lähedal on sõrmejäljelugeja pesa. Sõrmejälge võib kasutada arvuti käivitamisel küsitava parooli asemel. Erinevalt paroolist seda juba ära ei arva.

Enne nii kalli ostu tegemist tuleks tutvuda ka teiste tootjate tööjaamatüüpi sülearvutitega, mis enamasti on märksa kiiremate Pentium 4M protsessorite ja Windows XP Pro’ga, ning võrrelda hindu, mis kipuvad enamasti olema üle 4500 dollari. Raadioklaviatuuriga mudelit pole seni nende hulgas silma hakanud.