Muidugi saab jätkuvalt pilte saata ka meie fotovõistluse teistes kategooriates. Võistlusel saab osaleda kuues kategoorias ja selgub ka rahva lemmik. Rahva lemmiku saab valida moodnekodu.ee Facebooki lehel. Kui sul on kena kodu, siis saada pildid oma vannitoast, elutoast, magamistoast, köögist, eramust/korterist/suvekodust või nutikast kodulahendusest. Auhinnafond on kokku 6200 eurot. Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT. Pilte saab fotovõistluse eri kategooriatesse saata kuni 29.10.

Vajadusel külastab žürii kodusid ja põnevamatest kodudest ilmuvad lood moodnekodu.ee veebilehes või printväljaandes.

Köögi kategooria vaheauhind 500-eurone Arens Mööbli kinkekaart läks Ülenurme, vannitoa kategooria vaheauhind 250-eurone Balteco kinkekaart Pärnusse, nutika kodulahenduse vaheauhind 150-eurone Light24.ee kinkekaart läks Keityle, elutoa auhinna, 150-eurose Elke Mööbli kinkekaardi sai Katrina ja helesinise ja hästi läbi mõeldud magamistoa omanik Kristel sai oma kaunilt kujundatud toa eest vaheauhinnaks Deluxi 199-eurose Ergo teki-padjakomplekti.

Kõikide kategooriate peaauhinnad ootavad veel võitjaid ja võistluse peaauhind, 2000-eurone moodsalt klassikalise joonega aiamaja sobib igasse aeda või suvekoju. Osale sinagi!

Jaga
Kommentaarid