Reformierakond ootas europarlamendi valimistulemusi Kultuurikatlas. Europarlamenti pääsesid Andrus Ansip ja Urmas Paet, kes kogusid kopsakad häältesaagid.

Sotsiaaldemokraadid tähistasid Rotermannis asuvas restoranis Platz. Pärast valimistulemuste selgumist olid meeleolud ülevad - valimiste ülekaaluka tulemusi tegi sotside esinumber Marina Kaljurand.

Keskerakond ootas valimistulemusi oma kontoris, kus oli laud head ja paremat täis ning lilled ootel vaasis. Erakond oli ettenägelik, sest europarlamenti pääses suure häältesaagi kogunud Yana Toom.

Isamaa valimispidu toimub restoranis Fork, kus oli üpris rõõmus meeleolu - valimistulemusi oodates söödi ja joodi veini. Erakonna liidri Helir-Valdor Seederi pilk püsis siiski peamiselt ekraanil, kui hoidis vaheldumisi pilku peal nii valimistulemustel kui ka jäähoki MM-i skooril.

Isamaa kandidaat Riho Terras kogus valimistel kopsaka häältesaagi, aga pääseb parlamenti pärast Brexitit. Kuivõrd Marina Kaljurand võitis ülekaalukalt, sai mandaadi ka tema erakonnakaaslane Sven Mikser.

ERR-i telemajja tulid valimistulemusi ootama ja tähistama mitme erakonna liikmed. Kohal olid nii EKRE, ERE, Eesti 200, Roheliste ja ka Keskerakonna poliitikud.