Nagu näitab lähiajalugu: seal, kus asus Eesti Kunstiakadeemia ja kuhu pidi ehitatama uus EKA hoone, aga siiani pole ehitused alanud, sinna territooriumile on juba sisse kolinud Europark OÜ-le kuuluv parkla. Nüüd, mil seal on parkla, siis on raske uskuda, et sinna üldse EKA tulebki, kuna Tallinna linn pooldab rohkem parklaid kui hooneid.

Miks ja kuidas muidu on Tallinnas näha, et seal, kus kunagi oli maja, on nüüd parkla? See tekitab küsimuse, et kas Tallinna linnas ei ole liiga palju parklaid ja parkimisalasid. Sellele küsimusele vastamise jätaks iga inimese oma teha.

Europark OÜ kodulehel seisab info: "Parklate arendamine - oleme esindatud kõigis suuremates Eesti linnades, sh Tallinnas, Tartus ja Pärnus, kus haldame rohkem kui 100 parkimisala, mis võimaldavad parkimist 9000 sõidukile."

Ühisteenused AS kodulehel seisab info: "Korraldame tasulist parkimist ning parkimisjärelvalvet viies Eesti omavalitsuses: Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Toilas ning Viljandis. Lisaks opereerime parkimist 4 parkimismajas Tallinna kesklinnas (Viru Keskus, Admirali, Vabaduse väljak) ning üle 20 eraparklas. Osutame parkimiskorralduse teenust eramaa omanikele Maksimarketi, Prisma, Rimi parkimisaladel, Alexela ja Neste tanklates. Meie poolt opereeritavate parkimiskohtade arv ületab 15 000."

Tallinna linn võiks arendada parklate loomise asemel projekti "Pargi ja reisi" aga mitte teha igale poole linna parklaid.