Eesti Posti pressiesindaja Kadri Tonka tunnistab, et pikad järjekorrad on probleem, kuna vahetult enne jõule tahavad kõik inimesed korraga oma pakid teele panna.

"Oleme selleks ka ette valmistunud ja praegusel ajal töötab kõnealuses postkontoris maksimaalne arv inimesi - rohkem pole lihtsalt kohti. Kahjuks ei piisa jõuluajal sellestki, kuna tegu on linna ühe populaarseima postkontoriga, kus käib tänu lähedalasuvatele arvukatele hotellidele ja reisisadamale ka väga palju turiste," seletab Tonka.

Hiiglejärjekordade vältimiseks on tal mitu soovitust. Esiteks võiks võimalusel minna mõnda teise postkontorisse. Teiseks säästab väga palju aega pakkide vormistamine iseteeninduses - isegi pakile kleebitava sildi saab ise välja printida. Kolmandaks soovitab Tonka kasutada Post24 pakiautomaate, millest lähim asub rahvarohkest postkontorist üle tee, Viru keskuses.

"Vabandame kõikide klientide ees, kel on tulnud kaua järjekorras oodata ja anname endast parima, et teenindus oleks nii kiire, kui võimalik," ütleb Tonka lõpetuseks.