"Teed kasutavad paljud inimesed, kuna see viib bussipeatusesse ja Maxima poodi. 2012. aasta märtsis vastas Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova meie pöördumisele nõnda: "Täname Teid pöördumise eest osutamaks meie tähelepanu Ümera tn 5 esise kõnnitee halvale seisukorrale ning vajadusele teostada asfalteerimistööd." Pärast seda lootsid elanikud, et varsti tehakse tee korda, aga nüüd on möödas peaaegu kolm aastat ja tee on täpselt samas seisus.

Milleks siis minna Riigikokku, kui linnaosa vanemana ei suudeta mitme aasta jooksul ühte ohtlikku kõnniteed ära parandada?" küsib lugeja.

Olga Ivanova: tee saab korda hiljemalt sügiseks

"Lasnamäe linnaosa territooriumil on kõnniteede kogupikkus 101,6 kilomeetrit ning paratamatult peavad mõned objektid oma remondijärjekorda ootama mitmeid aastaid. Kõnniteede remondi prioriteetide määramisel lähtume teede tehnilise seisukorra ülevaatuse tulemustest, avaliku huvi suurusest ja Tallinna linna teedeinvesteeringute plaanist.

Ümera 5 esise kõnnitee remont on viibinud seetõttu, et pidasime otstarbekaks tööde läbi viimist kogu tänava taastusremondi mahus. Ümera tänava taastusremont on lülitatud 2015. aasta teede rekonstrueerimise ja kapitaalremondi plaani ning hiljemalt käesoleva aasta sügiseks saab nimetatud tööde käigus uue asfaltkatte ka Ümera 5 esine kõnnitee," lubab Ivanova.