Meie oma kodukootud Britney Spears ja printsess Diana ühes isikus läks nüüd küll üle piiri. Evelin tahab kodumaa sünnipäevapeo kinniseks muuta, sest siis ei saaks keegi kritiseerida külaliste kleite ja kehakaalu. Saladuseks jääks seegi, keda Evelin oma isiklikest tuttavatest on kutsunud.

Huvitav, kuidas Evelin seda ette kujutab? Et hakkame isamaa sünnipäeva ülekandest nägema ainult videosalvestust või? Et saaks külaliste näod uduseks teha või osa – paksemad näiteks – välja lõigata? Või näiteks tehakse telepilt mustvalgeks, siis ei saaks ükski meediaväljaanne daamide kleidi värvi üle lõugu lõksutada ja klikke koguda. Või keelab Kadriorg portaalidel üldse vastuvõtust kirjutada?

Mina kui aus kodanik tahan edaspidigi pingviinide paraadi näha ning lugeda, mida eri väljaanded arvavad presidendiproua kleidist, kutsutud külalistest. Tahan teada, millised on moekunstnike ja prominentide arvamused kallitest rüüdest.

Kui Evelin tahab teha eraläbu, kuhu on kutsutud tema isiklikud sõbrad ja korporatsiooniõed-kaasvõitlejad, juuksurid, ripsmekoolutajad ja pediküürijad, siis tehku seda oma kodus Ärmal! Kallistagu ja kudistagu seal, palju tahavad. Ja kutsugu siis sinna jumala eest ainult neid, kel on laitmatu lastetuba.

Evelin mõelgu ka sellele, kas sobib ikka paljaste kintsudega avalikele üritustele ronida. Sellessamas ajalehes, kus ta kirjutab aastapäevapeo kinniseksmuutmisest, istub ta ise pildil imelühikese seelikuga – nagu kollase meedia lemmiklapsele kohane. Ja läbipaistva pluusiga ööklubis lõbutseda pole ka esileedile kohane. Printsess Diana poleks iial niimoodi teinud!