Tiibamine on selline rünnakuviis, kus üks jao pool (Charlie) ründab vastast küljelt ning teine poole jaost (Delta) jääb katma rünnaku manöövrit ehk surub vastase maha.

Kella 8.30 hommiku rutiinid tehtud, varustuse ja relvastuse välja võtnud, hakkasime sõitma koos noorsõdurite rühmaga maastikule, et rünnakuplaanid ellu viia. Umbes kell 9.00 jõudsime harjutusväljakule. Seal tegime relvastuse ja salvetaskude kontrolli, kui see sai tehtud jagasime jaod ülematega ära, laadisime salved paukmoonaga nii , et ka rakmete taskud pungil moona täis ning seejärel liikusime harjutusplatsidele. Radadele jõudes, rääkis instruktor, mis toimuma hakkab ning seejärel tegime läbi kuivalt ilma paukmoonata liikumise ja rünnaku. Kui kuivalt läbi harjutatud, kinnitasime salved relvade külge. Relvad vinnastatud, alustasime päris harjutamisega.

Rünnaku ajal tekkis sõduritel suur hämming, kuna vastase asukoht oli teine kui harjutuse alguses. Kuid polnud hullu - see oli jaoülema ülesanne viia rünnak läbi õigesti ning seda tehes said ka sõdurid aru, mida nad tegema peavad. Harjutus tehtud, võttis instruktor rünnaku lühidalt kokku rääkides lahti vead ja plussid ning soovitas, mida võinuks sõdurid ja ülem teha teisiti. Sõdurite silmist oli näha, et selline ründviis on põnevam ja keerukam kui frontaalis ründamine. Peale rünnakut ja tagasisidet liikus jagu järgmisele positsoonile. Harjutused kestsid kuni kella poole kaheni, peale seda liikusime kõik masinatele ja sõitsime tagasi kasarmusse, kus meid ootas lõunasöök.

Kasarmusse jõudes ruttasime sööma, kuna lõunasöök pidi hea olema (seda ta oligi). Söödud, hakkasime relvastust ja varustust hooldama ja kui valmis saime, arvasime, et päeva võib lõppenuks lugeda. Kuid tuli välja, et peame minema GPS-seadmega orienteeruma. Mis seal - ikka spordiriided selga, GPS kätte ja lahingpaariga orienteerumine võiski alata. Tagasi jõudes pikalt ja väsitavalt orienteerumiselt, riided kuivama pandud ja rohelise digimustriga vorm selga aetud, teadsime nüüd lõpuks ,et päev on läbi ja ainult tuleb ootata õhtust riviloendust.