1. Paljude ettevõtjate tootlikkus on üle viie korra suurem kui pensionifondidel. Läbi tööjõumaksude ja kohustusliku kogumispensioni nõutakse sihilikult raha musta auku lükkamist.

2. Pensionieast surmani jääb keskmiselt viis kuni kaheksa aastat ja pensioniiga on jälle tõusmas.

3. Mõned aastad tagasi kaotati normaalsed haigushüvitised. Riigil puudub keskmise inimese keskmise haiguslehe korral igasugune osalus hüvitise maksmises – kui peale kaheksandat päeva ikka veel haige olen, siis olen ilmselt nagunii juba suremas.

4. Tasuta arstiabi on märg unistus, hambaarsti ja spordiarsti juures maksan end lolliks, ka erialaarsti juures töödeldakse sind nagu vinnutatud lihatükki, kui sa just tasulist aega ei võta.

5. Väide, et OÜ-tamine on suurema sissetulekuga inimesele kasulikum, on eksitav. Julgen väita, et 1000 eurot teeniva inimese elu mõjutab 300 eurot rohkem kui 3000 eurot teeniva inimese elu 900 eurot.

Kas tõesti ei saa valitsejad aru, et rahval ei aja südant pahaks mitte maksud, vaid need rasvased näod, kes maksudega midagi tarka peale hakata ei oska ning kuluhüvitavad omale autosid ja korraldavad korruptiivseid riigihankeid?