"Teenindus on üldiselt vastavuses sellega, kuidas restorani astud ning seal käitud. Kui paned teenindaja end tundma kui tallaaluse, kelle peale kogu oma pahameele välja valad, ei saa sa ka head teenindust. Klient on kuningas kuniks tal jätkub viisakust ning arusaama, et ka kvaliteetsemail restoranidel ei ole probleemide eest pääsu, kuid neil võivad olla paremad võimalused nende parandamiseks. Aeg-ajalt saab mõni toit või selleks vajalik komponent otsa ning kiirel ajal on sellise info liikumine köögi ja teeninduse vahel raskendatud.

Jääb mulje, et kurdetakse, et teenindaja ei tegele kliendiga. Kliendid on väga erinevad: mõni soovib ettekandjaga pidevat kontakti hoida, teine tahab teda näha vaid tellimuse esitamiseks ning maksmiseks. Teenindaja üritab jääda kuhugi sinna keskele, kuid olenevalt kliendist see siiski varieerub: kui on näha, et klient soovib suhelda, on hea teenindaja lauas, kui aga paistab, et klient tahab pigem rahu, jäetakse ta ka rahule.

Üldiselt üritatakse leti tagant piiluda, mis laudades toimub, ning saada märke, et soovitakse teenindajat lauda või arvet või midagi juurde tellida. Olen ise teenindaja ning käin üldiselt paar korda vahepeal lauas, et olla kindel, et kõik on korras, ülejäänud aja kiikan neid omalt kohalt. Kohati ei osata vihjeid anda ning teinekord loeme neid valesti, seega ei tasu alati arvata, et teenindaja oma tööd ei taha teha. See, kui palju teenindaja sinuga tegeleb, oleneb suuresti sellest, kuidas toimub esimene suhtlemine. Jäta endast see mulje, mida sa tahad, et teenindajale jääks.

Olen arusaamal, et ükski teenindaja ei ole üheselt halb või hea: on halvemaid päevi ja paremaid päevi, vahel on rohkem rahvast, teinekord on köögis probleeme, mõnikord veab tehnika alt, vahel ei pruugi kassaga kõik korras olla ning sel kehval hetkel, kui on midagi valesti ja samas vaja teenindada, ei pruugi teenindaja anda täispanust. Kusjuures, erinevalt üldisele arvamusele, isiklikud probleemid jäävad ukse taha, ootama teenindaja päeva lõppu," seletab ettekandja.