Neljapäeva õhtul toodi Biškeki lõunaossa, kuhu kogunes suur hulk rüüstajaid, mitu veoautotäit eriväelasi. Samuti ilmusid pealinna bussid miilitsatega, vahendab Lenta.ru.

Agentuur Interfax teatas, et Biškeki telefonivõrgu juurde kogunes umbes 200-pealine jõuk. Kui hoone üle võetaks, jääks kogu riik ilma telefonisideta.

Partei Ata-Meken esindaja Anvar Žumanalijev teatas, et grupp inimesi suundus Biškeki suurima, Oši turu suunas. Meeleavaldajad nõudsid, et nende juurde tuleksid ajakirjanikud. Oma arvamuse tahtis välja öelda üle 2000 inimese.

Kõrgõzstani ajutise valitsuse siseminister Šernijazov andis loa rüüstajate vastu relvi kasutada. Samuti teatas ta, et neljapäeva õhtul lähevad Biškeki tänavatele rahvamalevlased, kes takistavad röövleid ja vargaid.

Biškeki linnapea kohusetäitja Issa Omurkulovi teatel on rahutused linnale tohutut kahju tekitanud. Täiesti on maha põlenud peaprokuratuuri hoone. Raskelt on kahjustatud valitsuse hoone, kujutava kunsti muuseum ning kaubanduskeskused ja erinevate suurettevõtete büroohooned. Omurkulov ootas uut rüüstamislainet.