Kahekuulise koolituse tulemusena on igaühel võimalus omandada piloodiluba. Nimetatud litsents annab Teile õiguse lendude teostamiseks suvalistesse maailma riikidesse (äri-, lõbu- ja turismilennud).

Millega lennata ja kas seda üldse tarvis on?

Kui Teil on piloodiluba juba taskus, siis võite soetada endale maailma üha populaarseima väikelennuki, ja seda pea uue auto hinnaga (35 000 latti)!

Mida lennukiomanikuks saamine Teile annab?

Suure mobiilsuse, sest kaugmarsruutide korral suureneb tunduvalt edasiliikumiskiirus, pealegi pole Teil nüüdsest vaja muretseda ummikute ning kiirusepiirangute pärast!

Kõrgendatud komfortsuse, sest nüüdsest pole vaja muretseda halbade teeolude, põõsastesse peitupugenud liikluspolitseinike ega muude teedel ettetulevate ebameeldivuste pärast!

Loomulikult on oma isikliku lennuki omamine ülimalt prestiižikas!

Kokkuhoiu, sest, kui Te oma aega kalliks peate, siis on isiklik lennuk suurepärane vahend selle kokkuhoiuks. Nüüdsest pole Teil enam vaja kulutada oma aega, mis muidu oleks tavalendude korral kulunud registreerimiseks, lennukipardale minemiseks ja lennukist mahatulekuks, samuti lennujaamas pakkide kättesaamiseks!

Loomulikult tähendab isikliku lennukiga lendamina kordumatut naudingut!

Lennuki põhilised tehnilised näitajad:

nimetus — Eurostar
tootja — firma Evektor (Tšehhi)
kreiserkiirus — 200 km/h
kohtade arv — 2 + pagas
vahetankimiseta lennukaugus — 750 km
garantiiaeg — 2 aastat või 200 lennutundi
kütusekulu — 14 l/h

Lennukil on olemas kõik vajaminevad sertifikaadid ning tehnohooldusbaasid pea kõikides maailma riikides. Lennukit on võimalik osta liisinguga (kapitali-või kasutusrendi alusel).

Lennukoolituse, lennuki soetamise ja tehnohoolduse kohta käivat teavet on võimalik saada Balti riikides asuvatest firma Evektor volitatud esindustest.

Rohkem infot:

Sia ”Tekara”
Latvia
Phone:+37122313131
Faks: +3717552278
e-mail:
">sales@avioservice.eu